Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Netwerkspecialist

ICT neemt een steeds prominentere rol in bij scholen. Niet alleen in de klas, maar ook in de dagelijkse werkzaamheden en de communicatie tussen leerkrachten en andere medewerkers. Maar vaak ontbreekt het scholen aan de juiste technische kennis, terwijl dat juist een voorwaarde is voor een efficiënte inzet van ICT-middelen. Een netwerkspecialist van Heutink ICT biedt de oplossing. Hij of zij zorgt ervoor dat jouw school wordt ontlast, de apparatuur werkt en iedereen de mogelijkheden van ICT optimaal kan benutten.

Ontzorging op technisch gebied

De gemiddelde ICT’er heeft vaak niet de tijd en de kennis om complexe technische problemen op te lossen. Onze geschoolde netwerkspecialisten zijn helemaal thuis in de techniek van onder meer Microsoft, Ruckus, Google en Fortigate en kennen ook de nieuwste ontwikkelingen. Doortastend verhelpen ze elk probleem met jouw netwerk, hard- en software en randapparatuur (zoals printers, scanners en accesspoints). Zo zorgen ze ervoor dat jouw IT-omgeving blijft draaien.

Naast troubleshooting kunnen onze netwerkspecialisten ook van waarde zijn bij implementaties van nieuwe hard- of software. Denk aan het in gebruik nemen van nieuwe Chromebooks of digiborden, of het overstappen naar werken in de cloud.

De mogelijkheden

Een netwerkspecialist kan op meerdere manieren worden ingezet, bijvoorbeeld op projectbasis of op vaste momenten voor een langere periode. Er zijn geen langdurige verplichtingen en de opzegtermijn is normaliter twee maanden.

Adviesgesprek Netwerkspecialist

Ontzorg ICT op jouw school. Zorg dat de apparatuur altijd werkt en iedereen de mogelijkheden van ICT optimaal kan benutten met een netwerkspecialist.

Direct advies aanvragen