Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Basisbeveiliging
 • Uitgebreide beveiliging
 • De menselijke factor
Terug naar Home

De menselijke factor

Je kunt je beveiliging technisch nog zo goed voor elkaar hebben, de mens is de zwakste schakel. Je medewerkers moeten zich bewust zijn van de risico’s en weten wat ze moeten doen als er iets mis dreigt te gaan. Wij bieden oplossingen om de menselijke factor zo weerbaar mogelijk te maken.

Features

 • DPIA

  Een DPIA (data protection impact assessment) is een analyse-instrument om de privacyrisico’s van gegevensverwerking in kaart te brengen en vervolgens maatregelen te nemen om die risico’s te verkleinen. Met Privacy op School heeft Heutink ICT een partner die je kan helpen bij het uitvoeren van zo'n DPIA-analyse.

 • Pentest

  Met een pentest (voluit: penetratietest) laten wij ethische hackers de veiligheid van jouw IT-omgeving toetsen. Naast het opsporen van technische kwetsbaarheden proberen de hackers ook binnen te dringen door menselijke nonchalance of fouten te benutten.

 • HackShield

  HackShield is een game die kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit. Via deze game worden kinderen opgeleid tot Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

 • Phishing-simulatie

  Bij phishing sturen hackers e-mails met gevaarlijke links of bestanden naar argeloze ontvangers om gebruikersgegevens (persoonsgegevens of wachtwoorden) buit te maken. Met een phishing-simulatie kunnen wij een nepaanval op de mailboxen van jouw school/scholen uitvoeren. Zo kunnen we bepalen of er werk aan de winkel is om jouw medewerkers weerbaarder te maken.

 • Proactief

  Dankzij de Activiteitenagenda kunnen directie en/of bestuur acties plannen en de voortgang volgen.

Doe de security scan!

Benieuwd hoe veilig de IT-omgeving van jouw school/scholen is? Maak kosteloos een afspraak voor een verhelderende security scan door één van onze experts. Wil je eerst even sparren met één van onze experts? Geef dat aan in de opmerkingen.

Security scan aanvragen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico