Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Waar kunnen we elkaar de komende tijd ontmoeten?

Op het snijvlak van onderwijs en ICT gebeurt veel. Om je daarover bij te praten, organiseren we regelmatig online en offline bijeenkomsten rond boeiende thema's op dit gebied. Ook op beurzen staan we klaar om met je in gesprek te gaan.

Regionale Infodagen

Samen naar veilig en verantwoord digitaal onderwijs

Op verschillende locaties organiseert Heutink ICT inspirerende middagen over de inrichting van veilig en verantwoord digitaal onderwijs in het po en vo. We nemen je kort mee in de laatste stand van zaken rond de nieuwste producten en features. Om daarna de grote thema's van vandaag de dag aan te raken: digitale geletterdheid, privacy en security en het normenkader Informatiebeveiliging en Privacy.

Bekijk event

Webinar: De MOO Suite staat voor je klaar

De vernieuwde MOO Suite is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Om deze verandering in het begin van het schooljaar goed te laten verlopen hebben we een reeks webinars ingepland. Hierin nemen we je mee in deze nieuwe omgeving. Heb je vragen? Stel ze gerust tijdens de webinar.

Bekijk event

Webinar: Heutink ICT heeft iets nieuws: MOO, Startportaal, Basishub en meer

MOO is al jaren dé online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Een slim startportaal vormt samen met onze Basishub, Apparaatbeheer en Schermcontrole een DLWO die al jaren de toon zet. Wij bouwen, samen met de Heutink ICT Insiders, aan een nieuwe omgeving waarin de gebruikerservaring naar nieuwe hoogte wordt gebracht. Op de IPON hebben we reeds een tipje van de sluier opgelicht.

Bekijk event

Webinar: Werken met MOO & Microsoft Teams in de klas

In deze webinar staan we stil bij de mogelijkheden van Microsoft Teams, hoe je deze tool met gebruik van Windows Devices makkelijk inzet in de klas en hoe de integratie met MOO jou en je leerlingen daarin ondersteunt.

Bekijk event

Webinar: Digitale geletterdheid

Steeds vaker hoor en lees je iets over digitale geletterdheid. Maar wat is dat nou precies?
Wat moet je ermee op jouw school of in jouw klas? En hoe begin je?

Bekijk event

Webinar: Verbeter de beveiliging van je Microsoft 365 omgeving

Oplossingen voor de beveiliging van jouw school!

Bekijk event

Webinar: Zet je school op de kaart

Wist je dat wij vanuit Heutink ICT al honderden scholen en besturen op dit gebied ondersteund hebben?

Bekijk event

Webinar: Google Workspace for Education DPIA - Hoe nu verder?

Ondanks alle energie en tijd die we er met jullie in hebben gestoken zien we dat er nog veel vragen zijn over Google, DPIA’s en privacy in het algemeen. Daarom organiseren we een webinar om alles nog helder uiteen te zetten en vooral ook vooruit te kijken. Dat doen we samen met onze partner Privacy op School.

Bekijk event

Webinar: Voorbereiden op de nieuwe licentieovereenkomst van APS IT-diensten en Microsoft

Aan het einde van dit jaar lopen de Microsoft licentiecontracten van APS IT-diensten af. APS IT-diensten is in gesprek met Microsoft over nieuwe afspraken om het onderwijs ook in de komende jaren te verzekeren van Microsoft licenties tegen gunstige voorwaarden. Goed nieuws aangezien bijna alle scholen in het onderwijs via APS IT-diensten hun licenties hebben aangeschaft.

Bekijk event

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico