Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Waar kunnen we elkaar de komende tijd ontmoeten?

Op het snijvlak van onderwijs en ICT gebeurt veel. Om je daarover bij te praten, organiseren we regelmatig online en offline bijeenkomsten rond boeiende thema's op dit gebied. Ook op beurzen staan we klaar om met je in gesprek te gaan.

Gratis webinar: Voorbereiden op de nieuwe licentieovereenkomst van APS IT-diensten en Microsoft

Aan het einde van dit jaar lopen de Microsoft licentiecontracten van APS IT-diensten af. APS IT-diensten is in gesprek met Microsoft over nieuwe afspraken om het onderwijs ook in de komende jaren te verzekeren van Microsoft licenties tegen gunstige voorwaarden. Goed nieuws aangezien bijna alle scholen in het onderwijs via APS IT-diensten hun licenties hebben aangeschaft.

Bekijk event

Google event 'The Anywhere School'

Heb jij je al aangemeld voor The Anywhere School, het gratis online evenement van Google op 23 juni?

Bekijk event

Gratis webinar: Overstappen naar Klasbord Ouderapp

Klasbord maakt plaats voor Klasbord Ouderapp. De meeste gebruikers van Klasbord Editie 2019 hebben de overstap al gemaakt of zullen dat de komende periode gaan doen. Maar hoe werkt het allemaal met Klasbord Ouderapp? En wat verandert er ten opzichte van het 'oude' Klasbord? Om je daarover te informeren, bieden we nu een gratis webinar aan.

Bekijk event

Online workshop: Kleuters & ICT

In een rijke leeromgeving waar een zandtafel, bouwhoek en een boekenhoek een vaste plek hebben, hoort ICT ook thuis. Kleuters maken op een speelse manier kennis met de wereld om hen heen en ICT is in die wereld volop aanwezig. Maar op welke manier laat je kleuters kennismaken met ICT? En met welk doel eigenlijk? Dat leer je in deze online workshop.

Aanmelden voor de workshop

Bekijk event