Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Heutink ICT Klantendag 2022

Een dag vol inspiratie en verbinding

Leuk dat je aanwezig was op onze klantendag bij de KNVB Campus in Zeist! Wij kijken terug op een mooie editie vol inspiratie en verbinding. We hopen dat je naar huis bent gegaan veel nieuwe ideeën over hoe jij ICT nog beter inzet in het onderwijs. Bekijk in onderstaande video een terugblik op deze mooie dag. Wil je een van de presentaties terugkijken? Download ze op deze pagina.

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!

Wij zijn benieuwd naar hoe jij de klantendag hebt ervaren. Vul deze korte enquête in en help ons om ook volgend jaar een mooie dag te organiseren.

Vul de enquête in

Bekijk de presentaties terug

Tijdens de klantendag kon je deelnemen aan verschillende kennissessie. Wij hebben de presentaties van deze sessies voor jou verzameld. Download de presentaties via onderstaande knoppen.

Kom in contact met onze specialisten

Wil je weten hoe wij jou school verder helpen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico