Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Beschikbaar in het nieuwe schooljaar

MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs

Op 2 november lanceerde we de nieuwe MOO Suite op onze klantendag op de KNVB Campus. Vanaf dat moment is de MOO Suite in beta beschikbaar voor iedereen. Met één klik kun je dan switchen tussen de nieuwe en de oude versie en de verschillen ervaren. Wil jij toegang krijgen tot de beta versie van MOO Suite? Vanaf nu kun je die aanvragen.

Vraag de beta aan

Waarom iets nieuws?

Als Heutink ICT kijken we continu kritisch naar onze producten en naar de vragen uit de markt. Dat resulteerde twintig jaar geleden in de introductie van deklas.nu, het eerste netwerkconcept voor het primair onderwijs. Tien jaar later begonnen we aan de ontwikkeling van MOO, hét centrale startportaal voor digitaal onderwijs. En nu, nog eens tien jaar later, is het tijd voor een volgende revolutionaire stap: MOO upgraden van startportaal naar een ultieme educatieve suite van softwareproducten die zich kenmerkt door een optimale en uniforme gebruikerservaring.

Ontwikkelen vanuit een heldere productvisie

Het organiseren, beheren en inzetten van ICT kost tijd. Door dit voor scholen te versimpelen, zorgen we dat leerlingen sneller aan de slag kunnen, leraren meer tijd hebben voor hun leerlingen en ICT-ers meer tijd hebben voor het begeleiden van hun collega’s.

"Wij maken ICT eenvoudig, zodat scholen meer tijd hebben voor onderwijs."

Wat bouwen we nu precies?

We bouwen aan een nieuwe omgeving; een MOO Suite waarin meerdere applicaties zijn opgenomen die elkaar onderling versterken en naadloos op elkaar zijn afgestemd. Ze zijn optioneel af te nemen waardoor we een ICT-omgeving op maat in kunnen richten. De nieuwe MOO Suite wordt in het nieuwe schooljaar gefaseerd opgeleverd, te beginnen met Startportaal en Basishub.

Belangrijkste features

Deze nieuwe features zijn nu al beschikbaar

Startportaal
Basishub
Achtergrond wijzigen
Switchen tussen oud en nieuw
Tegels slepen
Tegels toevoegen
Switchen naar Basishub

Samen met Heutink Insiders

In ons ontwikkelproces staat één ding als een paal boven water; we doen het samen met onze klanten. Vanuit die gedachte is het Heutink ICT Insider programma gestart. Ruim 200 onderwijsprofessionals uit het hele land helpen ons bij het toetsen en valideren van nieuwe wensen en bij het testen van nieuwe features. Met hun waardevolle feedback tillen we de gebruikerservaring van onze oplossingen naar nieuwe hoogten!

Lees meer artikelen rondom de nieuwe MOO Suite

28 juli Nieuwsberichten

Monique Odijk is Heutink ICT Insider “Het gevoel dat je invloed kunt uitoefenen op het eindproduct”

Bij het (door)ontwikkelen van onze producten voor het onderwijs krijgen we bij Heutink ICT waardevolle ondersteuning van mensen die dagelijks met beide benen in de onderwijspraktijk staan. Een van deze ‘Heutink ICT Insiders’ is Monique Odijk. Zij is al 25 jaar leerkracht in het primair onderwijs. Het grootste deel van die tijd heeft ze ook de functie van ICT-coördinator gehad. Vandaag de dag werkt Monique bij Stichting Baasis, een organisatie van 13 basisscholen in het noorden des lands.

Bericht lezen
31 mei Nieuwsberichten

“Een perfecte balans tussen individuele verantwoordelijkheid en teamwork”

Gerloeske Nijland is als softwareontwikkelaar bij Heutink ICT betrokken bij een bijzonder project. Doel van dit project is van een aantal softwareproducten van Heutink ICT een compleet nieuwe generatie te creëren. Om het proces richting te geven, wordt veelvuldig gebruik gemaakt van input van gebruikers uit de onderwijspraktijk (die in het kader van het project ‘Insiders’ worden genoemd).

Bericht lezen
10 mei Nieuwsberichten

“Je krijgt hier veel ruimte om zelf kansen te creëren en te pakken”

Nikki Hunder kwam bij Heutink ICT aan boord in juni 2018. Ze begon destijds als Accountmanager New Business en heeft sindsdien in diverse functies verschillende kanten van het bedrijf kunnen ontdekken. “Ik ben hier voorlopig nog niet uitgeleerd!”

Bericht lezen

Nu al meer weten?

Neem contact op met je accountmanager of vraag een demo aan.

Vraag een demo aan Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico