Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Beschikbaar in het nieuwe schooljaar

MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs

MOO (mijn omgeving online) Startportaal is al jaren dè online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Maar met oplossingen als Basishub, Apparaatbeheer, Schermcontrole en Klasbord Ouderapp hebben we meer oplossingen die de toon zetten in het onderwijs. Om de onderlinge integratie en gebruikerservaring van deze oplossingen naar nieuwe hoogte te tillen bouwen we samen met de Heutink ICT Insiders aan een nieuwe educatieve suite. In het nieuwe schooljaar wordt deze MOO suite beschikbaar gesteld voor alle MOO gebruikers. Zonder migratie en kosten. Dat is nog eens goed nieuws!

Waarom iets nieuws?

Als Heutink ICT kijken we continu kritisch naar onze producten en naar de vragen uit de markt. Dat resulteerde twintig jaar geleden in de introductie van deklas.nu, het eerste netwerkconcept voor het primair onderwijs. Tien jaar later begonnen we aan de ontwikkeling van MOO, hét centrale startportaal voor digitaal onderwijs. En nu, nog eens tien jaar later, is het tijd voor een volgende revolutionaire stap: MOO upgraden van startportaal naar een ultieme educatieve suite van softwareproducten die zich kenmerkt door een optimale en uniforme gebruikerservaring.

Ontwikkelen vanuit een heldere productvisie

Het organiseren, beheren en inzetten van ICT kost tijd. Door dit voor scholen te versimpelen, zorgen we dat leerlingen sneller aan de slag kunnen, leraren meer tijd hebben voor hun leerlingen en ICT-ers meer tijd hebben voor het begeleiden van hun collega’s.

"Wij maken ICT eenvoudig, zodat scholen meer tijd hebben voor onderwijs."

Wat bouwen we nu precies?

We bouwen aan een nieuwe omgeving; een MOO Suite waarin meerdere applicaties zijn opgenomen die elkaar onderling versterken en naadloos op elkaar zijn afgestemd. Ze zijn optioneel af te nemen waardoor we een ICT-omgeving op maat in kunnen richten. De nieuwe MOO Suite wordt in het nieuwe schooljaar gefaseerd opgeleverd, te beginnen met Startportaal en Basishub.

Samen met Heutink Insiders

In ons ontwikkelproces staat één ding als een paal boven water; we doen het samen met onze klanten. Vanuit die gedachte is het Heutink ICT Insider programma gestart. Ruim 200 onderwijsprofessionals uit het hele land helpen ons bij het toetsen en valideren van nieuwe wensen en bij het testen van nieuwe features. Met hun waardevolle feedback tillen we de gebruikerservaring van onze oplossingen naar nieuwe hoogten!

Lees meer artikelen rondom de nieuwe MOO Suite

31 mei Nieuwsberichten

“Een perfecte balans tussen individuele verantwoordelijkheid en teamwork”

Gerloeske Nijland is als softwareontwikkelaar bij Heutink ICT betrokken bij een bijzonder project. Doel van dit project is van een aantal softwareproducten van Heutink ICT een compleet nieuwe generatie te creëren. Om het proces richting te geven, wordt veelvuldig gebruik gemaakt van input van gebruikers uit de onderwijspraktijk (die in het kader van het project ‘Insiders’ worden genoemd).

Bericht lezen
10 mei Nieuwsberichten

“Je krijgt hier veel ruimte om zelf kansen te creëren en te pakken”

Nikki Hunder kwam bij Heutink ICT aan boord in juni 2018. Ze begon destijds als Accountmanager New Business en heeft sindsdien in diverse functies verschillende kanten van het bedrijf kunnen ontdekken. “Ik ben hier voorlopig nog niet uitgeleerd!”

Bericht lezen
21 april Events

Webinar: Heutink ICT heeft iets nieuws: MOO, Startportaal, Basishub en meer

Op 21 april geven wij een webinar over onze visie op softwareontwikkeling voor het onderwijs, onze productprincipes, het ontwikkelproces in samenwerking met de Heutink ICT Insiders en geven we natuurlijk een demo van de nieuwe MOO omgeving die we aan het bouwen zijn. Meld je snel aan!

Bericht lezen

Nu al meer weten?

Neem contact op met je accountmanager of vraag een demo aan.

Vraag een demo aan Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico