Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

MOO Suite bèta

Bèta-gebruiker. Wat betekent dat?

Heutink ICT stelt de nieuwe MOO Suite in bèta beschikbaar aan iedereen die dat wil door een schuifje dat we bovenin je MOO omgeving aanbieden. Je kunt dan eenvoudig wisselen tussen de ‘oud’ en ‘nieuw’, zodat je in je eigen tempo kunt wennen aan de nieuwe omgeving. Maar je zult zien: het werkt allemaal intuïtiever en makkelijker dan ooit. We denken dan ook dat elke school of gebruiker de nieuwe omgeving zonder training in gebruik kan nemen.

Wat kan je verwachten?

  • Het woord ‘bèta’ geeft het al aan: we zijn nog volop aan het ontwikkelen. We starten met een livegang van Startportaal en Basishub (de plek waar we het beheer onderbrengen en dus alleen zichtbaar is voor ict-ers)
  • Het Startportaal bevat alle functionaliteiten, dus als leerkracht kun je volledig werken in de nieuwe omgeving
  • Aan Basishub worden de komende weken nog nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Daarna worden ook de andere applicaties aan de suite toegevoegd
  • In de bèta versie krijg je bij een eerste bezoek een virtuele tour aangeboden die je de hele omgeving uitlegt inclusief verwijzing naar uitleg video’s

Heb je feedback voor ons?

Bèta betekent vooral ook dat we willen leren van jou ervaringen. Heb je goede ideeën om het product beter te maken? Of een foutje ontdekt? Dan horen we dat graag. Feedback kunt je delen via deze routes:

  • Via de button ‘suggesties' kom je terecht op ons productbord en kun je ideeën delen.
  • In de bèta-versie vragen wij om feedback over de werking, informatie die we anoniem verwerken. De functie is niet bedoeld om te melden dat iets niet werkt, wij weten namelijk niet wie je bent. Bel in dat geval de servicedesk.
  • Via de servicedesk. Met name als iets niet werkt, horen zij het graag.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico