Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar Home

Actueel

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rond ICT en onderwijs. Met een flinke portie inspiratie voor de toepassing van al die nieuwe mogelijkheden. Je vindt hier ook nieuws over onze producten en diensten en partijen waarmee we samenwerken.

Bekijk alle tips & tricks

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte.

Breng je interne communicatie en samenwerking naar een hoger niveau met Schoolintranet

Goede interne communicatie binnen een school of stichting is essentieel om goed te kunnen samenwerken.

Lees bericht
Verbeter de zichtbaarheid van je school

Onderwijs is de belangrijkste kerntaak voor een school. Maar daarnaast leven we nu in een tijd waarin je als school ook moet laten zien wie je bent, wat je kan bieden en wat jouw school onderscheidend maakt.

Lees bericht

Klantcases

Deze PO- en VO-scholen kozen Heutink ICT als hun ICT-partner. Elke school had zijn eigen vragen en soms problemen. Daarvoor hebben we samen oplossingen gevonden.

Een totaaloplossing voor communicatie voor Stichting Fedra

Heutink ICT heeft Stichting Fedra ondersteunt bij een totaaloplossing voor haar online en offline communicatie.

Lees bericht
De ICT-regisseur aan het werk bij KIEM Uden

Als school wil je mee met digitalisering in het onderwijs, maar in een tijd waarin schaarste op de arbeidsmarkt heerst en de ambities hoog zijn is het moeilijk om de ICT doelen te bereiken. Werkdruk, tijd en het ontbreken van een kundige ICT-er wil de ICT-projecten nog wel eens minder succesvol laten verlopen. Met de ICT-regisseur biedt Heutink ICT de voordelen van een ervaren externe ICT-coördinator, op school- of bovenschools niveau.

Lees bericht

Events

Wij organiseren regelmatig inspirerende sessies over actuele thema's binnen ons vakgebied. Ook op beurzen gaan we graag met je in gesprek over jouw vraagstukken.

Google event 'The Anywhere School'

Heb jij je al aangemeld voor The Anywhere School, het gratis online evenement van Google op 23 juni?

Lees bericht
Gratis webinar: Overstappen naar Klasbord Ouderapp

Klasbord maakt plaats voor Klasbord Ouderapp. De meeste gebruikers van Klasbord Editie 2019 hebben de overstap al gemaakt of zullen dat de komende periode gaan doen.

Lees bericht

Laat ze leren

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Over ons