Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar overzicht

Mediawijs met Heutink ICT en Myndr

Deze week is het de week van de mediawijsheid. Mooi moment om even stil te staan bij de impact de digitale wereld en hoe we ons hierin bewegen. Myndr grijpt de week aan om ons bewust te maken van een goede digitale balans met het werkboek “Dagje Uit”. Goed idee vinden onze onderwijsadviseurs! Ook zij helpen graag om jou, je collega’s en je leerlingen media wijs te maken. In een aantal vormen is daar zelfs subsidie voor beschikbaar.

Ben jij al mediawijs?

Ben jij bewust van het on- en offlinegedrag van jouw leerlingen? Onder de paraplu van digitale geletterdheid helpen onze onderwijsadviseurs scholen met mediawijsheid. Welke vaardigheden en kennis heb je nodig om mediawijs te worden? In onze trainingen krijg je de handvatten om hiermee aan de slag te gaan. En om te zorgen dat jij en je leerlingen zichzelf mediawijs kunnen noemen!

Adviesgesprek aanvragen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico