Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar berichten

Najaarsactie: is je touchscreen toe aan vervanging?

Touchscreen zijn al een lange tijd niet meer weg te denken uit het onderwijs. Met een touchscreen maak je de lessen interactiever, effectiever en leuker! Gaan je touchscreens al een tijdje mee en zijn ze toe aan vervanging? Dan is dit hét moment. Alleen deze maand geven wij een flinke korting op de nieuwe Predia Touch Swift 75 inch.

Lesgeven met meeslepend beeld én geluid

Met een Predia Touch Swift touchscreen maak je de lessen boeiender en uitdagender. Dankzij het 4K display en de hoogwaardige speakers verrijk je de lessen met levendige video’s en audiovisuele content. De slimme touchtechniek zorgt voor een optimale schrijfcomfort en herkent direct een pen of een hand. Betrek je leerlingen bij de les door ze op het scherm te laten schrijven of speel een van de educatieve Meester Dennis Apps.

Neem contact op met onze verkoop binnendienst

Heb je een vraag over een product of dienst. Onze afdeling verkoop helpt je graag verder. Mail naar verkoop@heutink-ict.nl of bel 074 - 240 46 06.

Naar contactformulier

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico