Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar berichten
Direct naar de actie Aanvraag

Predia inruilactie: Start nu voordelig met verduurzamen

Hoelang gaan je touchscreens al mee? Als dit langer is dan 5 jaar, dan kan het interessant zijn om over te stappen op een nieuw touchscreen. De nieuwste generatie touchscreens zijn vaak een stuk energiezuiniger en beschikken over veel meer én betere functionaliteiten. Om je op weg te helpen bij het verduurzamen, hebben wij nu een mooie inruilactie.

Beter voor het milieu

De nieuwe Predia Touch Swift verbruikt gemiddeld de helft minder energie dan eerdere modellen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt ook kosten. Op jaarbasis scheelt dat al snel 252KWh en €150,- per scherm. Daarnaast beschikt de touchscreen over de nieuwste technologie waarmee je nog meer energie kan besparen en je touchscreen een langere levensduur heeft. Bijvoorbeeld door verschillende energiebesparingsstanden en een nieuw besturingssysteem die je tussendoor kunt upgraden.

Benieuwd naar de exacte berekening? En op welke manier je nog meer energie bespaard met de Predia touchscreens? In dit artikel hebben wij het voor je op een rij gezet.

Lees meer

Software passend bij het onderwijs

Handige software kan het lesgeven met een touchscreen een stuk efficiënter en leuker maken. De touchscreens van Predia beschikken over de nieuwste software. Met Bytello Share cast je bijvoorbeeld gemakkelijk je laptopscherm naar het touchscreen. Zonder ingewikkelde inlogcodes. De schermen kunnen ook op afstand beheerd worden dankzij Bytello DMS. Push updates, installeer applicaties of activeer of vergrendel de schermen.

Leuk weetje! In de Predia Appstore vind je gratis Meester Dennis applicatie gekoppeld aan de SLO doelen. Super handig om leuke en interactieve lessen te geven met het touchscreen.

Meer over software

Voorwaarden

  • Deze actie is alleen geldig op het inruilen van touchscreens (merk onafhankelijk). Digiborden en beamercombinaties vallen niet onder de actie
  • Het nieuw gekochte scherm wordt geplaatst op de bestaande infrastructuur (Beugel, kabel, onderstel, etc.)
  • Indien er aanpassingen moeten worden gedaan op de infrastructuur gaan deze op basis van nacalculatie (uren en materialen)
  • Maximaal in te ruilen gewicht van de schermen is 125kg. Dit i.v.m. ARBO
  • Niet in combinaties met andere acties of kortingen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico