Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nieuws & inspiratie

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in de wereld van het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je. Zo ben je altijd op de hoogte. Met de filters kun je eenvoudig vinden waar jij naar op zoek bent.

Gekozen filters Tips & tricks Alle filters wissen
9 juli

Update: Risico’s van Google Workspace op scholen

We zijn blij te melden dat Google goede stappen heeft gezet om de eerder geconstateerde privacyrisco’s bij Google Workspace for Education op te lossen.

Bericht lezen
17 juni

Gratis voor scholen met MOO Startportaal: Klasbord Ouderapp inclusief LAS-koppeling!

De vernieuwde tool werkt perfect samen met de andere oplossingen van Heutink ICT.

Bericht lezen
17 juni

Nieuwe privacydiensten

Privacy en AVG blijven 'hot items' in het onderwijs. In samenwerking met Privacy op School, hét AVG-expertisecentrum voor het onderwijs, biedt Heutink ICT voortaan diverse diensten om schoolbesturen te helpen de informatiebeveiliging en privacy goed op orde te krijgen.

Bericht lezen
9 juni

Risico’s van Google Workspace op scholen

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft vraagtekens gezet bij de bescherming van persoonsgegevens in Google Workspace. Dat staat in een door FD gepubliceerd artikel van gisteren.

Bericht lezen
8 juni

Nieuw en exclusief bij Predia: gratis apps van Meester Dennis

Goed nieuws voor leraren die in de klas graag werken met leuke educatieve applicaties: vanaf nu stellen we 17 van die apps gratis beschikbaar via onze Predia touchscreens Flow, Swift en Ultra plus.

Bericht lezen
1 juni

Aanvullende beveiliging voor Office 365

Bij Heutink ICT doen we er alles aan om jouw Office 365-omgeving zo veilig mogelijk te maken. We voeren regelmatig beveiligingsupdates uit en hebben onlangs de basisinrichting van je omgeving op enkele cruciale punten versterkt.

Bericht lezen
18 mei

Kleuters & ICT van visie naar werkwijze

Voordat je begint met het gebruiken van ICT in de kleutergroepen, is het van belang om ervoor te zorgen dat je werkt vanuit een goede basis.

Bericht lezen
22 april

Office 365 of Google? Wij bieden het beste van twee werelden!

Microsoft Office 365 of Google Workspace for Education? Steeds meer scholen kiezen voor een slimme hybride combinatie van beide.

Bericht lezen
14 april

Podcast als verwerkingsopdracht

Een eigentijdse manier om je lessen leuker te maken.

Bericht lezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.