Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Hybride onderwijs in corona tijd

Na weken van 'onderwijs op afstand' zijn de basisscholen vanaf 8 februari weer zoveel mogelijk open. Het voortgezet onderwijs is vanaf 1 maart gestart om leerlingen weer gedeeltelijk op school les te geven. Op deze pagina verzamelen we zoveel mogelijk informatie om jullie bij het onderwijs in deze coronatijd te ondersteunen.

Hybride onderwijs. Hoe doe je dat?

Hybride onderwijs is een term die we steeds vaker horen. De combinatie van online en fysiek lesgeven is enorm in opkomst, vooral in het voortgezet onderwijs. Ook in het PO hebben we er al veel ervaring mee opgedaan. Dat is een goeie zaak, want hybride onderwijs zorgt ervoor dat lessen altijd kunnen doorgaan en dat alle leerlingen erbij betrokken blijven. In deze leaflet kun je zien hoe het hybride klaslokaal eruit kan zien.

Tijdelijk gratis bij aanschaf van Predia touchscreen
Goed beeld en geluid zijn een voorwaarde om goed les te kunnen geven. Daarom geven wij nu bij aanschaf van een Predia Touchscreen tijdelijk een gratis Predia Cam & Speakerphone cadeau.

ICT in ontwikkeling. Hoe pak ik dat aan?

De coronacrisis heeft het onderwijs veel vraagstukken opgeleverd. Veel teams willen de goede ontwikkelingen die dit heeft gebracht vasthouden en kijken naar de uitdagingen die er ook zijn. Dit roept veel vragen op. We kunnen op verschillende manieren helpen en wij doen dat graag in overleg. Jullie situatie en vragen staan daarbij centraal. Daarom hanteren we geen standaardoplossing. We bespreken graag jouw situatie en bepalen dan een aanpak. Wil je de mogelijkheden bespreken? Laat een terugbelverzoek achter, dan nemen we contact op.

Het betere werk in oudercommunicatie

Ook al zie je leerlingen misschien weer terug op school, het contact met ouders zal zich nog een tijdje op afstand afspelen. Maar juist in deze tijd is dat contact heel belangrijk. Met ons ouderportaal heb je volop mogelijkheden om hier efficiënt en effectief invulling aan te geven.

Handig voor jou én de ouders

Via de tijdlijn kun je snel informatie delen met ouders. Wil je oudergesprekken inplannen? Dat kan heel makkelijk met de gesprekkenplanner. En als de groepskalender online inzichtelijk is, geeft dat ook veel helderheid. Voor ouders is het handig dat zij hun kinderen online kunnen afmelden bij ziekte of symptomen waarmee ze niet naar school mogen komen.

Veelgestelde vragen

Logisch dat deze situatie vragen met zich meebrengt. Gelukkig zijn veel van die vragen eenvoudig op te lossen, zonder dat je daar een servicedesk voor nodig hebt. Essentieel is in ieder geval dat je beschikt over een goede internetverbinding en goed werkende WiFi. Heb je dat voor elkaar en komen jij en je toch nog obstakels tegen? Kijk dan eerst naar de veel gestelde vragen die we hieronder voor je hebben verzameld.

Vragen van ouders/ verzorgers

Leveringen

 • Hoe gaat het nu met lopende bestellingen?
  Bestellingen worden op de normale manier verwerkt en uitgeleverd.
 • Ik heb extra ICT-middelen nodig, o.a. webcams. Kan ik die bestellen?
  Via de webshop kun je gewoon bestellingen plaatsen.

Planning projecten

 • Gaan geplande projecten door?
  Per project overleggen we of de uitvoering door kan gaan. Wij nemen daarvoor vooraf contact op.

Dienstverlening Heutink ICT

 • Hoe zit het met jullie dienstverlening?
  Ook Heutink ICT treft als bedrijf maatregelen zoals het RIVM voorschrijft. We doen ons uiterste best om continuïteit te waarborgen en iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door medewerkers thuis te laten werken zal het contact met ons misschien anders zijn, dan je gewend bent. Neem zo veel mogelijk digitaal contact met ons op.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.