Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Online back-up
 • Printix for Education
Terug naar netwerkbeheer

Online back-up

Bescherm je school tegen gegevensverlies en beveilig alle bestanden in je Google of Microsoft 365 omgeving met onze oplossing: Online back-up.

Wanneer gegevens verwijderd, beschadigd of niet meer toegankelijk zijn, heb je als school drie enorme uitdagingen: dataverlies, tijdverlies en geldverlies, dit nog los van gezichtsverlies richting je leerlingen, collega’s en ouders.

Welke problemen lossen we op?

 • Per ongeluk verwijderde data
  Van alle data die we in ons bezit hebben, zoals e-mails en bestanden, gaan er 64% onbedoeld verloren doordat een gebruiker deze verwijdert of overschrijft. Online back-up zorgt ervoor dat deze gegevens nooit helemaal verloren zijn.
 • Herstellen van gegevens
  Het herstellen van verwijderde gegevens kan vanuit Microsoft 365 of Google Workspace for Education tot een bepaalde periode. Na 90 dagen worden deze gegevens definitief verwijderd en zijn niet meer te herstellen. Voor sommige data is dat zelfs 30 dagen. Het terugzetten is een uitdaging. Met Online back-up maken we dit eenvoudig voor jou.
 • Veiligheid
  Bij ransomware-aanvallen heb je altijd een back-up van jouw gegevens die zijn aangetast of geblokkeerd.

Online Backup voor gebruikers in Google

De gebruikers zijn eenvoudig te beheren. Door een gebruiker ‘Actief’ te maken, wordt alle data van deze gebruiker veiliggesteld. Dit betreft zowel data van Google Drive, Gedeelde Drive en G-Mail, Agenda en contacten.

Google Drive

Alle bestanden van de geselecteerde gebruikers worden in de back-up meegenomen.

Google Gedeelde Drives

Alle data op de Gedeelde Drives waar de gebruikers lid van zijn, zal ook worden meegenomen in de back-up.

Google Mail, Agenda en Contacten

De complete mailbox, agenda en contactpersonen van een geselecteerde gebruiker zullen worden veiliggesteld.

Waarom Online back-up?

 • Al jouw bestanden en data zijn veilig
 • Eenvoudig herstellen van gegevens
 • Beschikbaar in twee varianten: één jaar of oneindige bewaartijd
 • Nederlandstalige support
 • Optioneel: beheer op een Microsoft 365 of Google Workspace-omgeving

Beheren

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Beheren:
Basishub

Het complete koppelplatform. Basishub zorgt ervoor dat iedere medewerker en leerling automatisch de juiste toegang krijgt tot bijvoorbeeld je werkomgeving, digitale lesmethodes of communicatieoplossingen.

Netwerkbeheer

Veilig en stabiel online. Met onze Netwerkbeheer-oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw netwerk iedereen de gewenste toegang geeft tot internet. Snel, stabiel, schaalbaar en veilig.

Apparaatbeheer

Zelf apparaten beheren, maar dan makkelijk. Met Apparaatbeheer beheer jij binnen een paar kliks al je Chromebooks en Windows-apparaten, apps en instellingen. Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico