Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Edities
  • Klasboek
  • Demoaanvraag
Terug naar klasbord-ouderapp-v2

Verschillen Klasbord Ouderapp edities

Klasbord Ouderapp is en blijft gratis voor scholen. Wil je echter meer functionaliteiten om je oudercommunicatie beter vorm te geven en logistieke zaken te versimpelen, dan kun je overstappen op Klasbord Ouderapp Plus!


Waarom Klasbord Ouderapp Plus?

Een veelgestelde vraag: foto’s en video’s op kunnen slaan. Leerkrachten hoeven bestanden niet meer buiten Klasbord om te sturen en daarnaast kunnen ouders en betrokkenen direct de leukste foto’s van hun eigen kind bewaren. Op deze manier kun je een foto afdrukken of gebruiken in een eigen fotoboek! En er zijn nog veel meer voordelen! Bekijk onderaan de pagina alle verschillen.

Heb je Klasbord Ouderapp en wil je de extra functionaliteiten van Klasbord Ouderapp Plus? Dan kun je dit zelf doen door rechts bovenin je menubalk op Upgrade naar Plus te klikken. Zie je deze knop niet? Neem dan contact op met communiceren@heutink-ict.nl, dan regelen wij de rest!

hier de tabel

Communiceren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Communiceren:
Klasbord Ouderapp

Het toegankelijke ouderportaal. Klasbord Ouderapp is een combinatie van een app en een veilige webomgeving, die leraren op duizenden scholen gebruiken om direct en snel te communiceren met ouders.

Schoolwebsite

Zet je school op de kaart. Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Je kunt je Schoolwebsite ook eenvoudig zelf aanpassen.

Infoscherm

Narrowcasting op z'n slimst. Met Infoscherm deel je actuele informatie via de informatieschermen die bijvoorbeeld bij de entree of in de hal van je school hangen.

Schoolgids

Alle informatie digitaal en interactief. Schoolgids is de centrale online kennisbank van jouw school. Met alle informatie die volgens de wet in een schoolgids hoort te staan. Heel overzichtelijk en altijd actueel.