Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Edities
  • Klasboek
  • Demoaanvraag
Terug naar klasbord-ouderapp

Plan een demo om Klasbord Ouderapp te ontdekken

Wij laten je graag zien hoe Klasbord Ouderapp werkt. Als je ons een verzoek voor een demo stuurt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken!


Het toegankelijke ouderportaal

Vlot, veilig en consistent communiceren met ouders en verzorgers? Ga aan de slag met Klasbord.

Klasbord Ouderapp is een combinatie van app en online portaal die op duizenden scholen wordt gebruikt door leraren om direct en snel te communiceren met ouders.

Waarom Klasbord Ouderapp?

  • Alles-in-één-tool voor oudercommunicatie
  • Vergroot ouderbetrokkenheid
  • Werkt samen met je andere communicatieoplossingen
  • Directe koppeling met MOO, ParnasSys, ESIS, Magister en Somtoday via Basishub

Communiceren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Communiceren:
Klasbord Ouderapp

Het toegankelijke ouderportaal. Klasbord Ouderapp is een combinatie van een app en een veilige webomgeving, die leraren op duizenden scholen gebruiken om direct en snel te communiceren met ouders.

Schoolwebsite

Zet je school op de kaart. Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Je kunt je Schoolwebsite ook eenvoudig zelf aanpassen.

Infoscherm

Narrowcasting op z'n slimst. Met Infoscherm deel je actuele informatie via de informatieschermen die bijvoorbeeld bij de entree of in de hal van je school hangen.

Schoolgids

Alle informatie digitaal en interactief. Schoolgids is de centrale online kennisbank van jouw school. Met alle informatie die volgens de wet in een schoolgids hoort te staan. Heel overzichtelijk en altijd actueel.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico