Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Edities
 • Klasboek
 • Demoaanvraag
Terug naar klasbord-ouderapp

Maak je eigen Klasboek

Geheel vernieuwd! Mooiere kwaliteit, groter formaat en heel eenvoudig samengesteld. Bestel nu jouw Klasboek om alle herinneringen van het afgelopen jaar te bundelen.

Direct bestellen

In 3 stappen jouw klasboek!

 • Alles staat voor je klaar
  Alle foto’s die je in de afgelopen tijd voorbij hebt zien komen staan voor je klaar in jouw Klasboek. Selecteer de leukste foto's en een passende titel dan stellen wij je Klasboek automatisch samen!
 • Selecteer je leukste foto’s!
  Selecteer de leukste foto's en berichten precies zoals je jouw Klasboek wil ontvangen. Je ontvangt ook een extra stickervel bij je Klasboek!
 • Bestellen maar!
  Je bestelt het Klasboek al vanaf €18,95 inclusief verzendkosten (naar een adres in Nederland). De prijs is afhankelijk van hoeveel foto’s en berichten er geplaatst zijn in jouw groep en hoeveel jij daarvan in je Klasboek wilt hebben.

Met Klasboek kan je alle leuke herinneringen van het schooljaar opslaan. Heel leuk om later op terug te kijken!

- Bianca Paradijs

Meest gestelde vragen over Klasboek:
 • 1

  Hoeveel foto’s passen er in?

  Standaard krijg je van ons 16 pagina’s voor €18,95, welke je kunt vullen met je favoriete momenten. Jij bepaalt zelf welke momenten dit zijn. Mocht je bij het samenstellen meer dan 16 pagina’s nodig hebben, dan kun gewoon foto’s blijven selecteren, er komen automatisch pagina’s bij. Het maximum aantal pagina’s is 300.

 • 2

  Kan ik zelf samenstellen?

  Ja. Je bepaalt zelf welke foto’s en berichten er in het boek komen te staan. Dit gaat heel gemakkelijk via onze Klasboek configurator. Er is geen speciale software nodig. Je klikt gemakkelijk op een foto om hem toe te voegen of te verwijderen. Dit kun je zelfs doen op je telefoon én op elk moment.

 • 3

  Kan ik extra boeken maken?

  Ja. Bij het aanmaken van je Klasboek kun je aangeven uit welke groep of groepen je de foto’s wilt selecteren. Je kunt meerdere Klasboeken aanmaken zodat je bijvoorbeeld per groep of kind een eigen Klasboek krijgt.

 • 4

  Wanneer kan ik bestellen?

  Je bepaalt zelf op welk moment jij het boek wilt bestellen. Dus wanneer de laatste dag van het schooljaar is geweest en de laatste foto is geplaatst kun jij je persoonlijke Klasboek samenstellen en bestellen.

 • 5

  Wat zijn de verzendkosten?

  Niets! De prijs die je te zien krijgt is de complete prijs, je betaalt dus niets extra voor verzending naar een adres in Nederland.

 • 6

  Wat is de levertijd?

  Na de afronding en betaling van je Klasboek is de levertijd maximaal 8 werkdagen.

Communiceren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Communiceren:
Klasbord Ouderapp

Het toegankelijke ouderportaal. Klasbord Ouderapp is een combinatie van een app en een veilige webomgeving, die leraren op duizenden scholen gebruiken om direct en snel te communiceren met ouders.

Schoolwebsite

Zet je school op de kaart. Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Je kunt je Schoolwebsite ook eenvoudig zelf aanpassen.

Infoscherm

Narrowcasting op z'n slimst. Met Infoscherm deel je actuele informatie via de informatieschermen die bijvoorbeeld bij de entree of in de hal van je school hangen.

Demoaanvraag

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico