Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Overstappen naar Klasbord Ouderapp
Terug naar klasbord-ouderapp

Klasbord-gebruikers: tijd om over te stappen!

Klasbord Editie 2019 maakt plaats voor Klasbord Ouderapp. Met deze compleet vernieuwde app bieden we leraren gratis een veilig en afgeschermd middel om met ouders te communiceren, foto's en video's te delen en meer. Bovendien biedt Klasbord Ouderapp Plus een hoop slimme functies, zoals een gesprekkenplanner en agenda. Als je nog Klasbord Editie 2019 gebruikt, wordt het nu tijd om over te stappen.

Hoe weet ik of ik Klasbord Editie 2019 gebruik?

Hoe lang kan ik Klasbord Editie 2019 nog gebruiken?

Je kunt nog tot en met 1 augustus 2021 gebruik blijven maken van Klasbord Editie 2019 om met ouders te communiceren. Na 1 augustus 2021 heb je niet meer de mogelijkheid om groepen aan te maken en nieuwe berichten te plaatsen. Je kunt dan alleen nog foto’s downloaden, groepen migreren/archiveren of albums bestellen. Per 1 november 2021 gaat het 'oude' Klasbord helemaal uit de lucht.

Wanneer kan ik overstappen?

Je kunt nu direct de nieuwe app al downloaden uit de App Store of de Play Store om direct te beginnen. Wanneer je overstapt op Klasbord Ouderapp om met je ouders te communiceren, bepaal je natuurlijk zelf. In grote lijnen zijn er twee opties.

Optie 2: Ik wil vanaf het nieuwe schooljaar beginnen met Klasbord Ouderapp

Wil jij na de zomervakantie overstappen naar Klasbord Ouderapp? Dan ligt het voor de hand om te beginnen met een schone lei, dus zonder het importeren van oude gegevens. Na het downloaden van de Android-app of iPhone-app (of jezelf te registreren op ouderapp.klasbord.nl) maak je een nieuwe groep aan en nodig je ouders eenvoudig uit met een unieke code. Ouders die de app downloaden en deze code invoeren zijn meteen lid van je groep en kun je direct beginnen met communiceren.

Kunnen wij nog iets voor je doen?

Heb je ondanks de informatie op deze pagina (en de gelinkte pagina's) nog vragen over de overstap? Neem dan contact op met onze Servicedesk via 074 - 240 46 66 of e-mail ons op ouderapp@heutink-ict.nl.

Communiceren

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Communiceren:
Klasbord Ouderapp

Het toegankelijke ouderportaal. Klasbord Ouderapp is een combinatie van een app en een veilige webomgeving, die leraren op duizenden scholen gebruiken om direct en snel te communiceren met ouders.

Schoolwebsite

Zet je school op de kaart. Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Je kunt je Schoolwebsite ook eenvoudig zelf aanpassen.

Infoscherm

Narrowcasting op z'n slimst. Met Infoscherm deel je actuele informatie via de informatieschermen die bijvoorbeeld bij de entree of in de hal van je school hangen.

Schoolgids

Alle informatie digitaal en interactief. Schoolgids is de centrale online kennisbank van jouw school. Met alle informatie die volgens de wet in een schoolgids hoort te staan. Heel overzichtelijk en altijd actueel.