Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar leren

Jij bepaalt wat ze zien

Internet tijdens de les: een bron van afleiding? Met myndr, bepaal jij als leraar wat jouw leerlingen kunnen zien. Zo zorg je voor focus in de klas.

Bestel myndr

In de webshop kun je de knop direct bestellen
Naar de webshop

Bestel myndr

In de webshop kun je de knop direct bestellen
Naar de webshop

De filterknop voor focus in de klas

Met myndr heb je als leraar een fysieke draaiknop in de klas. Daarmee regel je heel eenvoudig de internetfiltering, zodat je leerlingen alleen toegang hebben tot delen van internet die jij op dat moment relevant vindt.

  • Vijf standen
    Met de myndr switch kun je kiezen uit vijf niveaus van internetfiltering, van zeer beperkte toegang tot royale (maar wel veilige) toegang.
  • Eén knop voor alle apparaten
    De myndr switch geeft een signaal aan de gekoppelde apparaten (Windows en Chromebooks), waarna de internettoegang binnen 10 seconden wordt aangepast.

Wat levert het op?

Rust in de klas

Leerlingen kunnen zich concentreren op hun taken zonder afleiding van bijvoorbeeld social media, YouTube of advertenties.

Puur gemak

De myndr switch is heel eenvoudig te installeren in de klas en als leraar heb je geen IT-kennis nodig om hem te bedienen.

De zekerheid van privacy

De myndr switch verzamelt geen gebruikersdata. De privacy van de gebruikers wordt dus beschermd.

Let op: werkt alleen met de myndr plugin

Als jij de myndr switch wilt gaan gebruiken, op school, moet de speciale Chrome- of Edge-extensie geïnstalleerd worden bij de desbetreffende groep of groepen. Onze servicedesk helpt je daar graag bij.

Ervaar het zelf

Wil je zien hoe myndr werkt. We komen je het graag laten zien.

Vraag een demo aan

Myndr werkt goed samen met:

De myndr switch in de klas functioneert uitstekend in combinatie met Google Workspace for Education.

Leren

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Leren:
MOO Startportaal

Direct toegang tot alles wat je nodig hebt. MOO Startportaal is dé overzichtelijke startpagina voor digitaal onderwijs. Leraren en leerlingen starten al hun programma’s vanuit één omgeving met één klik.

Schermcontrole

Zo weet jij precies wat leerlingen doen. Met Schermcontrole kun je als leraar live meekijken bij alle leerlingen die op dat moment actief zijn op hun Chromebook of Windows-device.

Digital skills for kids

De kickstart voor Google-vaardigheden. Digital Skills for Kids is een laagdrempelige leerlijn waarmee leerlingen snel leren (samen)werken aan documenten en presentaties met de tools van Google.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico