Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Features
 • Microsoft 365 Integratie
 • Demoaanvraag
Terug naar startportaal

Alles binnen handbereik met Microsoft 365 en MOO Startportaal

De grote kracht van MOO Startportaal is dat je alles binnen handbereik hebt: je digitale methodes, je Microsoft 365 -apps en allerlei handige tools om je onderwijs te ondersteunen.

Voordelen van het koppelen van MOO en Microsoft 365

 • SSO Koppeling voor snelle toegang
  In MOO worden automatisch tegels aangemaakt met links naar de juiste Teams en worden de leerkrachten en leerlingen aan de juiste Teams toegevoegd.
 • Bestandenhub
  Vanuit MOO heb je via de bestanden tegel direct toegang tot de voor jou relevante bestanden in Teams.
 • Samenwerken en communiceren
  Via de volledig geïntegreerde Teams app kun je chatten, bellen en vergaderen. Op bovenschools niveau kun je Sharepoint inzetten als intranet.
 • Opdrachten en lesmateriaal klaarzetten
  In Teams kun je individueel of groepsbreed opdrachten uitdelen, feedback geven en beoordelen via de opdrachten module of de nieuwe ClassNotebook app.

Windows devices

Met een Windows device wordt het werken met Microsoft 365 nog makkelijker. Wil je Windows device inzetten in de klas? Dan richten wij deze zo voor je in dat je deze direct in kunt zetten. Log in op het device en MOO Startportaal wordt direct geopend. Maar het wordt nog makkelijker. Binnen MOO Startportaal zijn apps als Teams en ClassNotebook direct gekoppeld aan de juiste groep. Zo kun je als leerkracht direct de kracht van de nieuwste Microsoft apps benutten. Bekijk onze actuele line up Windows Educatie Devices op onze webshop.

Leren

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Leren:
MOO Startportaal

Direct toegang tot alles wat je nodig hebt. MOO Startportaal is dé overzichtelijke startpagina voor digitaal onderwijs. Leraren en leerlingen starten al hun programma’s vanuit één omgeving met één klik.

Schermcontrole

Zo weet jij precies wat leerlingen doen. Met Schermcontrole kun je als leraar live meekijken bij alle leerlingen die op dat moment actief zijn op hun Chromebook of Windows-device.

Myndr

De filterknop voor focus in de klas. Internet tijdens de les: een bron van afleiding? Met myndr heb je als leraar een fysieke knop waarmee je heel eenvoudig de internetfiltering regelt.

Digital Skills for Kids

De handige leerlijn voor digitale vaardigheden. Digital Skills for Kids is een laagdrempelige leerlijn waarmee leerlingen snel leren (samen)werken aan documenten en presentaties met de tools van Google.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico