Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Features
 • Microsoft 365 Integratie
 • Demoaanvraag
Terug naar startportaal

Alles binnen handbereik met Microsoft 365 en MOO Startportaal

De grote kracht van MOO Startportaal is dat je alles binnen handbereik hebt: je digitale methodes, je Microsoft 365 -apps en allerlei handige tools om je onderwijs te ondersteunen.

Voordelen van het koppelen van MOO en Microsoft 365

 • SSO Koppeling voor snelle toegang
  In MOO worden automatisch tegels aangemaakt met links naar de juiste Teams en worden de leerkrachten en leerlingen aan de juiste Teams toegevoegd.
 • Bestandenhub
  Vanuit MOO heb je via de bestanden tegel direct toegang tot de voor jou relevante bestanden in Teams.
 • Samenwerken en communiceren
  Via de volledig geïntegreerde Teams app kun je chatten, bellen en vergaderen. Op bovenschools niveau kun je Sharepoint inzetten als intranet.
 • Opdrachten en lesmateriaal klaarzetten
  In Teams kun je individueel of groepsbreed opdrachten uitdelen, feedback geven en beoordelen via de opdrachten module of de nieuwe ClassNotebook app.

Windows devices

Met een Windows device wordt het werken met Microsoft 365 nog makkelijker. Wil je Windows device inzetten in de klas? Dan richten wij deze zo voor je in dat je deze direct in kunt zetten. Log in op het device en MOO Startportaal wordt direct geopend. Maar het wordt nog makkelijker. Binnen MOO Startportaal zijn apps als Teams en ClassNotebook direct gekoppeld aan de juiste groep. Zo kun je als leerkracht direct de kracht van de nieuwste Microsoft apps benutten. Bekijk onze actuele line up Windows Educatie Devices op onze webshop.

Leren

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Leren:
Digital Skills for Kids

De handige leerlijn voor digitale vaardigheden. Digital Skills for Kids is een laagdrempelige leerlijn waarmee leerlingen snel leren (samen)werken aan documenten en presentaties met de tools van Google.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico