Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Aanvullende beveiliging
  • Devices
  • Demoaanvraag
Terug naar microsoft-365

Aanvullende beveiliging

Is jouw Microsoft 365-omgeving uitgerold door Heutink ICT? Dan heb je de zekerheid van een veilige basisinrichting die zorgvuldig wordt gemonitord. Maar het kan zelfs nóg veiliger, als je kiest voor twee aanvullende diensten van Microsoft die wij aanbieden, configureren en inrichten. Met MFA (Multi Factor Authentication) en ATP (Advanced Threat Protection) voorkom je potentiële inbraken en bescherm je gebruikers tegen hackers en andere dreigingen van buitenaf.

Microsoft 365 Advanced Threat Protection (ATP)

Cybercriminelen proberen van alles om jouw Microsoft-gebruikers te verleiden tot onveilig handelen. Daarom is er Microsoft 365 ATP, dat extra bescherming biedt tegen malware, phishingmails en valse imitatiemails. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw organisatie wordt beschermd voor voor gevaarlijke koppelingen en schadelijke bijlagen via e-mail en andere tools, zoals SharePoint, OneDrive en Teams. Het product ATP is een combinatie van product en consultancy-dienst.

Belangrijkste voordelen:

  • een veilig ingerichte Microsoft 365-omgeving waarin ATP in overleg met de klant is vormgegeven
  • de klant is op de hoogte van de mogelijkheden van ATP
  • maatwerk, want we richten het samen in
  • voorkomt dat phishingmails met links worden aangeklikt door medewerkers
  • opgeleverde documentatie en communcatiesjablonen voor binnen de organisatie
  • bezoek on-site door expert

Gecombineerde dienst

De meeste scholen/stichtingen kiezen ervoor om ATP en MFA af te nemen als één gecombineerde dienst. De beide diensten zijn echter ook afzonderlijk beschikbaar.

Werken

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Werken:
Schoolintranet

De verbindende factor. Schoolintranet is de werkomgeving voor alle medewerkers binnen een school of stichting. Dit centrale platform integreert naadloos met de bekende toepassingen van zowel Microsoft als Google.

Google Workspace for Education

Tools voor binnen én buiten de klas. Deze digitale gereedschapskist van Google maakt het makkelijk om samen te werken, elkaar feedback te geven en je werk te organiseren. 

Microsoft 365

Vertrouwd naar de cloud. Vertrouwde tools als Word, PowerPoint en Excel, maar dan in de cloud: Microsoft 365 maakt online (samen)werken eenvoudiger dan ooit.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico