Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Devices
Terug naar microsoft-365

Devices

Waar moet je eigenlijk op letten als je gaat investeren in software en devices? Het moet uiteindelijk wel opleveren wat je ervan verwacht. Wij helpen je bij het beantwoorden van deze vragen. Is de keuze eenmaal gemaakt, dan zorgen wij er met gerichte implementatietrainingen voor dat alle teamleden uit de voeten kunnen met de devices. En bieden we ook efficiënte oplossingen voor het beheer van al die apparaten.

Bekijk de devices

Klaar voor de toekomst?

Breid je digitale klas uit met Windows 10 apparaten en realiseer betere leerresultaten, waar je ook bent. Dit met toonaangevende beveiliging, inclusiviteitstools, lange batterijduur, samenwerken via Teams en gratis Office 365.

Je Windows Device makkelijk gekoppeld aan Teams en MOO

Via slimme koppelingen ben je direct ingelogd in MOO Startportaal en is je educatieve software en Microsoft 365 omgeving direct beschikbaar. MOO Startportaal heeft dankzij Basishub directe koppelingen met alle relevante databases en apps die in het onderwijs gebruikt worden. Zo krijgt iedereen - leerkracht en leerling - automatisch de juiste toegang.

Gratis training voor medewerkers

Bij aankoop van tenminste 15 geschikte Windows 10 Education-apparaten voor jouw onderwijsinstelling.

Voor een geslaagde digitale transformatie is de professionalisering van leraren onmisbaar. Om ervoor te zorgen dat leraren en docenten in de les effectief met technologie uit de voeten kunnen, biedt Microsoft gratis trainingen aan bij aankoop van ten minste 15 geschikte Windows 10 Education-apparaten. Ontdek hoe je Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, OneNote-notitieblokken, Microsoft Forms en nog allerlei andere apps kunt inzetten om leerlingen meer te laten leren.

Voldoe je als onderwijsinstelling aan de actievoorwaarden, dan ontvang je bij aankoop van 15 tot 300 Windows 10- apparaten voor het onderwijs maximaal 20 uur aan docenttraining. Iedere trainingssessie is toegankelijk voor maximaal 30 docenten. Bij aankoop van Windows 10 devices kun je bij ons aangeven dat je gebruik wilt maken van dit aanbod. Iedere 15 aangeschafte onderwijsapparaten zijn goed voor 1 uur training, met een maximumaantal van 20 uur.

Vraag een training aan

Werken

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Werken:
Schoolintranet

De verbindende factor. Schoolintranet is de werkomgeving voor alle medewerkers binnen een school of stichting. Dit centrale platform integreert naadloos met de bekende toepassingen van zowel Microsoft als Google.

Google Workspace for Education

Tools voor binnen én buiten de klas. Deze digitale gereedschapskist van Google maakt het makkelijk om samen te werken, elkaar feedback te geven en je werk te organiseren. 

Microsoft 365

Vertrouwd naar de cloud. Vertrouwde tools als Word, PowerPoint en Excel, maar dan in de cloud: Microsoft 365 maakt online (samen)werken eenvoudiger dan ooit.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico