Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • Aanvullende beveiliging voor Office 365
Terug naar microsoft-office-365

Aanvullende beveiliging voor Office 365

Is jouw Office 365-omgeving uitgerold door Heutink ICT? Dan heb je de zekerheid van een veilige basisinrichting die zorgvuldig wordt gemonitord. Maar het kan zelfs nóg veiliger, als je kiest voor twee aanvullende diensten van Microsoft die wij aanbieden, configureren en inrichten. Met ATP (Advanced Threat Protection) en MFA (Multi Factor Authentication) voorkom je potentiële inbraken en bescherm je gebruikers tegen hackers en andere dreigingen van buitenaf.

Multi Factor Authenticatie (MFA)

Een goed wachtwoord alleen is niet voldoende voor goede beveiliging. En zwakke of gestolen inloggegevens zijn het favoriete wapen van hackers. Daarom bieden wij MFA van Microsoft: een extra beveiligingscheck tijdens het inloggen, naast alleen een gebruikersnaam en een wachtwoord. Wanneer gebruikers toegang willen tot een account of app, moeten ze hun identiteit nog een keer extra verifiëren. Dat kan bijvoorbeeld via een speciale app of door het invoeren van een code die de gebruiker ontvangt via SMS.

Belangrijkste voordelen:

  • wij helpen bij het inrichten, het maken van keuzes hierin en het begeleiden van medewerkers die vervolgens met MFA aan de slag moeten
  • verificatie kan simpel gedaan worden d.m.v. een sms code of een simpele goedkeuringsverzoek via de Authenticator app. Hierdoor blijft het inloggen simpel voor de gebruikers
  • met nalevingsnormen zoals AVG die een geavanceerd beveiligingsbeleid vereisen, zal de acceptatie van MFA alleen maar toenemen. Hiermee loop je als school/ stichting al vooruit!

Gecombineerde dienst

De meeste scholen/stichtingen kiezen ervoor om ATP en MFA af te nemen als één gecombineerde dienst. De beide diensten zijn echter ook afzonderlijk beschikbaar.

Werken

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Werken:
Schoolintranet

De verbindende factor. Schoolintranet is de werkomgeving voor alle medewerkers binnen een school of stichting. Dit centrale platform integreert naadloos met de bekende toepassingen van zowel Microsoft als Google.

Google Workspace for Education

Tools voor binnen én buiten de klas. Deze digitale gereedschapskist van Google maakt het makkelijk om samen te werken, elkaar feedback te geven en je werk te organiseren. 

Microsoft Office 365

Vertrouwd naar de cloud. Vertrouwde tools als Word, PowerPoint en Excel, maar dan in de cloud: Office 365 maakt online (samen)werken eenvoudiger dan ooit.