Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Schoolintranet voor Google
 • Schoolintranet voor Microsoft 365
 • Demoaanvraag
Terug naar werken

Eén centraal platform voor alle medewerkers

Maak je Office 365- of Google Workspace for Education-omgeving compleet met één overzichtelijk interactief platform voor samenwerking en communicatie binnen je stichting.

De verbindende factor

Schoolintranet is de werkomgeving voor iedereen die op school werkt en biedt jouw medewerkers overzicht en samenhang in al hun Office 365- of Google Workspace for Education-applicaties. Zo zorg je dat je iedereen bereikt en up-to-date houdt.

 • Iedereen op de hoogte
  Elke gebruiker kan snel bij de informatie en documentatie die hoort bij zijn of haar rol. Zo blijft iedereen up-to-date over ontwikkelingen in de organisatie.
 • Een boost voor de samenwerking
  Medewerkers vinden niet alleen de informatie die ze nodig hebben, ze vinden ook elkaar. En dat is nodig om kennis te delen en (al dan niet school overstijgend) samen te werken.
 • Meer betrokkenheid
  Communiceren is meer dan alleen zenden. Schoolintranet biedt meer ruimte voor interactie op alle niveaus. Zo geef je iedereen binnen de stichting of school een stem.
 • De kracht van eenduidigheid
  Schoolintranet sluit aan op de huisstijl van de stichting en zorgt voor uniformiteit in je communicatie. Zo krijgen alle gebruikers één duidelijk beeld van waar de stichting voor staat.

Maak elkaar enthousiast

Benut het interactieve karakter van Schoolintranet en creëer samen steeds weer nieuwe prikkels voor mooie initiatieven.

Specifieke informatie

Lees meer over de features en optionele modules voor Office 365 of Google Workspace for Education.

Stappenplan

Bij de implementatie van Schoolintranet gaan wij te werk volgens een helder en doordacht stappenplan.

 • 1

  Adviseren

  Wanneer jouw school of stichting beschikt over een Office 365- of Google Workspace for Education-omgeving, kunnen wij aan de slag met het sociale intranet van jouw school of stichting.

 • 2

  Bouwen 

  Na een kick-off met een werkgroep gaan we samen bouwen aan de intranetomgeving. We denken graag met je mee over de optimale inrichting en de adoptie. De ervaringen die we bij honderden besturen hebben opgedaan, nemen we hierin mee.

 • 3

  Ondersteunen 

  Door samen te werken met een enthousiaste werkgroep vanuit de school, zorgen we voor optimaal draagvlak. Daarbij bieden we ook ondersteuning bij de interne communicatie over de kenmerken en de voordelen van de nieuwe omgeving.

 • 4

  Training & adoptie 

  Nadat Schoolintranet live is gegaan voor alle gebruikers, zorgen onze Office 365- en Google-gecertificeerde onderwijsconsultants er met gerichte trainingen voor dat iedereen er ook goed mee uit de voeten kan.

 • 5

  Beheren 

  Het beheer van je Schoolintranet-omgeving verzorgen wij ook voor je. Je kunt kiezen voor een jaarlijkse check-up of doorlopende consultancy.

Waarom Schoolintranet?

 • Eén omgeving voor samenwerking, communicatie en documentatie
 • Uniformiteit in werkwijze en uitstraling
 • Optimale betrokkenheid van alle medewerkers
 • Door interactie meer dynamiek en nieuwe initiatieven

Schoolintranet demo aanvragen

Een schoolintranet zorgt ervoor dat iedereen alles wat hij nodig heeft snel vindt. Vraag een demo aan  of neem contact met ons op. 

Plan een demo in Neem contact op

Producten die je nodig hebt om Schoolintranet te kunnen gebruiken:

Als jij op school aan de slag wilt met Schoolintranet, heb je in ieder geval ons koppelplatform Basishub nodig.

Schoolintranet werkt goed samen met:

Schoolintranet laat zich uitstekend combineren met Microsoft Office 365 en/of Google Workspace for Education.

Werken

Meer weten? Bekijk ook de volgende onderdelen:
Bekijk ook onze andere oplossingen voor Werken:
Google Workspace for Education

Tools voor binnen én buiten de klas. Deze digitale gereedschapskist van Google maakt het makkelijk om samen te werken, elkaar feedback te geven en je werk te organiseren. 

Microsoft 365

Vertrouwd naar de cloud. Vertrouwde tools als Word, PowerPoint en Excel, maar dan in de cloud: Microsoft 365 maakt online (samen)werken eenvoudiger dan ooit.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico