Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Navigeer naar
 • Navigeer naar
 • Schoolintranet voor Google
 • Schoolintranet voor Microsoft 365
 • Demoaanvraag
Terug naar schoolintranet

Alles op één plek

Met Schoolintranet voor Microsoft 365 bied je je collega’s een online plek om elkaar te vinden, initiatieven te delen, scholen binnen de stichting te inspireren en meer.

Dat is pas communiceren en samenwerken!

Schoolintranet voor Microsoft 365 zorgt ervoor dat je je collega's én je Microsoft 365-tools vloeiend met elkaar kunt verbinden.

 • Sociaal nieuws 
  Met de nieuwsfunctie houd je mensen binnen de stichting of school op de hoogte van alles wat er speelt en kunnen zij daar ook op reageren. Zo start je de dialoog die je bij een mailaankondiging mist. 
 • Teams-integratie 
  Door je eigen Teams binnen één klik beschikbaar te stellen vanaf de startpagina, maak je van je Schoolintranet de snelste route van A naar B. Bovendien zorg je zo voor zichtbaarheid van open Teams rond speciale thema’s, interesses of specialismen. 
 • Smoelenboek 
  Vind alle collega’s binnen de school of stichting en zoek wie jou kan helpen bij je volgende project of uitdaging. Zoek op school, functie, specialisatie, interesses en meer. 
 • AVG-portaal 
  Vanuit het optionele AVG-portaal maak je als stichting inzichtelijk of en hoe je voldoet aan de AVG-wetgeving, communiceer je heldere processen en geef je collega’s een uitvalsbasis voor alle AVG-vragen en specifieke AVG-documenten. 
Stappenplan

Bij de implementatie van Schoolintranet voor Microsoft gaan wij te werk volgens een helder en doordacht stappenplan.

 • 1

  Adviseren 

  Wanneer je als stichting beschikt over een Microsoft 365-omgeving, kunnen wij aan de slag met het sociale intranet van jouw school of stichting.

 • 2

  Bouwen 

  Na een kick-off met een werkgroep gaan we samen bouwen aan de intranetomgeving. We denken graag met je mee over de optimale inrichting en de adoptie. De ervaringen die we bij honderden besturen hebben opgedaan, nemen we hierin mee.

 • 3

  Ondersteunen 

  Door samen te werken met een enthousiaste werkgroep vanuit de school zorgen we voor optimaal draagvlak. Daarbij bieden we ook ondersteuning bij de interne communicatie over de kenmerken en de voordelen van de nieuwe omgeving.

 • 4

  Training & adoptie

  Nadat Schoolintranet voor Microsoft 365 live is gegaan voor alle gebruikers, zorgen onze Microsoft-gecertificeerde onderwijsconsultants ervoor dat iedereen er ook goed mee uit de voeten kan.

 • 5

  Beheren 

  Het beheer van je Schoolintranet voor Microsoft 365 omgeving verzorgen wij ook voor je. Je kunt kiezen voor een jaarlijkse check-up of doorlopende consultancy.

Ervaar het zelf

Zelf ervaren hoe Schoolintranet voor Microsoft 365 werkt? Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op.

Demo aanvragen Contact opnemen

Werken

Bekijk ook onze andere oplossingen voor Werken:
Schoolintranet

De verbindende factor. Schoolintranet is de werkomgeving voor alle medewerkers binnen een school of stichting. Dit centrale platform integreert naadloos met de bekende toepassingen van zowel Microsoft als Google.

Google Workspace for Education

Tools voor binnen én buiten de klas. Deze digitale gereedschapskist van Google maakt het makkelijk om samen te werken, elkaar feedback te geven en je werk te organiseren. 

Microsoft 365

Vertrouwd naar de cloud. Vertrouwde tools als Word, PowerPoint en Excel, maar dan in de cloud: Microsoft 365 maakt online (samen)werken eenvoudiger dan ooit.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico