Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar Home

SharePoint: hoe doe je dat?

Samenwerken in de cloud is geweldig, ook op bestuursniveau. Maar het gaat niet vanzelf. Je hebt een online platform nodig dat systemen en technieken samenbrengt. Microsoft SharePoint Online is het platform bij uitstek, maar hoe wil jij het gebruiken?

Gebruik zoals je wilt

Je kunt SharePoint Online op allerlei manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als database, of als centrale locatie om documenten op te slaan waaraan vervolgens meerdere mensen tegelijk kunnen werken. En dat kan op elk moment, op elke plek, als je maar een internetverbinding hebt.

Volkomen veilig

In SharePoint Online staan gegevens volledig afgeschermd. Daarmee heb je een uitstekende mogelijkheid om op een veilige manier te voldoen aan de bewaarplicht. Ook ideaal voor vertrouwelijke documenten, zoals de personeelsadministratie.

Hoe kan Heutink ICT je helpen?

  • SharePoint intranetomgevingen: bij Heutink ICT hebben we veel ervaring met het inrichten van intranetten voor (met name) bovenschoolse besturen
  • Onze communicatie-oplossingen: Als je behoefte hebt aan een intranet dat helemaal op maat wordt gemaakt, desgewenst inclusief een website, ouderportaal en andere communicatiemiddelen