Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Slimme ICT-oplossingen voor het onderwijs

Heutink ICT is zichzelf en haar oplossingen en diensten continu opnieuw aan het uitvinden. Begin dit jaar hebben we veel nieuwe oplossingen en diensten gelanceerd. We hebben ze voor het gemak even voor je op een rij gezet. Maar ICT-middelen zijn maar een deel van ons verhaal. Goede implementatie en adoptie is minstens zo belangrijk!

Bekijk ook onze nieuwe opleidingsgids

Naar de gids

Bekijk ook onze nieuwe opleidingsgids

Naar de gids

Een make-over voor Apparaatbeheer en Schermcontrole

Nadat we in 2019 JimmyControl overnamen, hebben we de functionaliteit ervan vertaald naar twee losse tools. De eerste, Apparaatbeheer, is ideaal om al je Chromebooks en Windows-apparaten te beheren. En met Schermcontrole houd je je leerlingen bij de les. Onlangs hebben we beide tools gerestyled en geoptimaliseerd tot volwaardige onderdelen van onze geïntegreerde oplossingen.

Privacy op school

In samenwerking met Privacy op School, h t AVG-expertisecentrum voor het onderwijs, biedt Heutink ICT diverse diensten aan schoolbesturen. Met deze diensten helpen we besturen de informatiebeveiliging en privacy goed op orde te krijgen. Tot de genoemde diensten behoren:

  • AVG-portaal
  • Bewustmaking en voorlichting
  • Beschikking over een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG-as-a-Service)