Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar Home

Vaardig aan de slag

Om goed met ICT-oplossingen te werken, hebben je gebruikers de juiste deskundigheid nodig. Blijft die deskundigheid achter, dan worden mogelijkheden niet benut en gaan investeringen niet de gewenste resultaten opleveren. Daarom is werken aan kennis wat ons betreft een essentieel onderdeel van een goed (adoptie)plan.

Bekijk hier onze scholingsgids!

Onze trainingen

Wij bieden verschillende cursussen, bootcamps en opleidingen. Met het filter kun je eenvoudig zoeken welke training bij jouw behoefte past.

Gekozen filters MOO Startportaal Alle filters wissen
Onderwerp
Doelgroep
Soort
Duur
Locatie
Cursus 1 bijeenkomst van 4 uur

MOO Startportaal

Leer werken met MOO Startportaal: de persoonlijke online leeromgeving waar je alle online toepassingen vindt op één plek.

Bekijk training
Cursus 1 bijeenkomst van 4 uur 

MOO Startportaal & Google Classroom

Leer jouw online klaslokaal in Google Classroom optimaal te gebruiken samen met MOO Startportaal en methodesoftware.

Bekijk training
Cursus 1 bijeenkomst van 4 uur

MOO Startportaal & Teams

Gebruik MOO Startportaal en Teams optimaal door het onderwijs, de communicatie en de bestanden te organiseren op één plek.

Bekijk training

Onze trainingsvormen

Cursussen

Heb je over een bepaald onderwerp niet genoeg kennis of vaardigheden in huis? Wij bieden cursussen om daar verandering in te brengen. Ze bestaan vaak uit hooguit één dagdeel en zijn zo opgezet dat je de volgende dag direct aan de slag kunt.

Bootcamps

Wil je op een bepaald onderwerp de diepte in? Kies dan voor een van onze bootcamps: praktische trainingen met een stevige theoretische basis, verspreid over meerdere dagdelen.

Opleidingen

Voor ICT-coördinatoren bieden we opleidingen waarbij professionalisering en schoolontwikkeling hand in hand gaan. Deze opleidingen, met ook veel aandacht voor het bepalen en uitvoeren van beleid, vormen een stevige basis voor een goede inzet van ICT in het onderwijs.