Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.
Terug naar Home

ICT-omgeving & beheer

De digitalisering van het voortgezet onderwijs vraagt om veel kennis. Hoe is de IT-kennis van jouw ICT-medewerkers? We weten als geen ander dat het beheren van de ICT-omgeving, ICT-oplossingen en álle apparaten veel tijd kost. Ook hierin ondersteunt Heutink ICT jou. Samen kijken we wat jouw IT-team nodig heeft. Is er alleen behoefte aan basis ondersteuning? Dat kan. Wil je gebruik maken van onze volledige ondersteuning en beheer? Ook dat regelen we!

Haal alles uit je ICT

Als school werk je met Microsoft 365 of met Google Workspace for Education. Deze keuze maak jij. Heb je hierin advies nodig? Dat geven we. Eén van deze oplossingen vul je aan met onze Basishub. Hoe dit werkt leggen we hieronder aan je uit. Wil je alles uit jouw systemen halen? Vul jouw oplossingen dan ook aan met Schoolintranet. Waarom? Dat vertellen we je graag!

De Basishub levert jou de volgende voordelen op

Basishub combineert uitstekend met ons apparaatbeheer, Microsoft 365 en Google Workspace for Education. Wil je meer weten over Basishub? Vraag hier een demo aan.

Iedereen automatisch toegang

Elke leerling en medewerker krijgt automatisch toegang tot de juiste accounts.

Geen dubbel beheer

Accounts worden automatisch aangemaakt en bijgewerkt.

Veilig en verantwoord

Doordat het toegang geven en ontzeggen automatisch gebeurt, weet je zeker dat er geen losse eindjes zijn.

Ondersteuning voor iedereen

Heb je vragen of kom je er niet uit? Onze collega’s van de Servicedesk staan voor je klaar.

Aan de slag met ICT in het voortgezet onderwijs

Wil je stappen zetten op ICT-gebied in het voortgezet onderwijs? Wij bieden de middelen én de expertise. Eén ding is nu al zeker: als jij aan de slag wilt met ICT in het voortgezet onderwijs, maak je er samen met Heutink ICT een succes van.

Adviesgesprek aanvragen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico