Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Voortgezet Onderwijs

Wil je in het Voortgezet Onderwijs de mogelijkheden van ICT optimaal benutten? Wij bieden de middelen én de expertise die je nodig heeft. In het boek ICT & Digitalisering vind je praktische ICT-oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt. Wil je het boek helemaal lezen? Vink dan de optie aan om een afspraak te maken. Wij komen dit gratis boek persoonlijk bij jou brengen.

Ons boek: ICT & Digitalisering

Direct mee aan de slag met ICT op het VO
Vraag het aan

Ons boek: ICT & Digitalisering

Direct mee aan de slag met ICT op het VO
Vraag het aan

ICT-oplossingen voor het VO

Onderwijs interactiever maken? Beter samenwerken en communiceren? Met een compleet aanbod aan producten en diensten helpt Heutink ICT je de vele mogelijkheden van ICT te benutten. Op de manier die past bij uw school en uw visie – dus zeker doeltreffend.

Presentatiemiddelen

Interactief lesgeven en samenwerken

Interactieve presentatiemiddelen kunnen onderwijs boeiender, uitdagender en interactiever maken. Wij bieden op dit gebied alles wat een school nodig zou kunnen hebben, van touchscreens tot (interactieve) beamers met projectieborden.

Lees meer over deze oplossing in de klantcase van Het Aurum College.

Veiligheid & identiteitsmanagement

Gegevens veilig beheren

De veiligheid van data binnen uw schoolheeft voor ons de hoogste prioriteit. In de ICT-omgeving van je school(bestuur) is het beheer van identiteiten en toegang van medewerkers daarbij een belangrijk issue. Met ons Identity Governance Administration en AVG & Privacy dashboard heb je de zekerheid dat jouw school aan alle eisen voldoet.

Online communicatie

Professioneel en efficiënt communiceren

Eenvoudig communiceren met leerlingen, ouders en medewerkers? Met onze communicatieoplossingen voor het Voortgezet Onderwijs – waaronder een website, een online schoolgids, een communicatieportaal en een narrowcasting-oplossing – is dat stap voor stap te realiseren.

Lees meer over deze oplossing in de klantcase van Het Stedelijk Gymnasium

Advies & begeleiding

Op het gebied van ICT-oplossingen heb je als school of stichting veel om te kiezen en ook veel om aan te denken. Wij adviseren je over de mogelijkheden en helpen je met trainingen om de stappen te zetten die in jou situatie nodig is.

Benieuwd naar het ICT niveau bij jou op school? Met de ICT-bekwaamheidsscan helpen we je de op jouw school aanwezige kennis en skills in kaart te brengen.

Neem contact op

Wil je weten hoe Heutink ICT jouw school verder kan helpen? Neem dan contact op!

Neem contact op
>

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico