Ga terug
Digitaal veilig onderwijs volgens het normenkader. Hoe regel ik dat?
Er speelt veel rondom privacy & security in het onderwijs. Wij helpen je te voldoen aan deze normen en richtlijnen.

Welkom

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs, in traditionele én nieuwe vakken. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Wij zorgen ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen.

Vraag een adviesgesprek aan

Wij laten de mogelijkheden van ICT werken voor het lerende kind

ICT-middelen zijn onmisbaar om op school te werken aan digitale geletterdheid. Maar als het goed is, draagt ICT in een veel bredere zin bij aan de ontwikkeling van het kind. Daarom leveren wij niet alleen techniek maar zijn we ook altijd de kennispartner van scholen en leraren. Vanuit een gedegen en concrete samenwerking met scholen willen we samen bouwen aan goed onderwijs voor de nieuwe generaties.

154 Medewerkers die altijd voor je klaarstaan
2.500 Scholen mogen wij onze klanten noemen
234.114 Apparaten beheren wij met Apparaatbeheer
483.000 Gebruikers werken met MOO

Wat is de MOO Suite?

Mijn Omgeving Online (MOO) is de ultieme educatieve suite van softwareproducten die alles biedt wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor het onderwijs.

Wij zijn Heutink ICT

Wij weten dat ICT een cruciale rol vervult binnen het onderwijs. Daarom kun je bij ons rekenen op een team dat met je samenwerkt en de beste, bruikbare ICT-oplossingen ontwikkelt en levert.

Meer over ons team

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico