Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Servicedesk Medewerker

Wil jij als Servicedesk Medewerker het technische aanspreekpunt zijn voor klanten? Kom dan werken bij Service & Support team! 

Uren: 40 Werklocatie: Hengelo Vakgebied: ICT, Servicedesk Plaatsingsdatum: 10-01-2022

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Servicedesk Medewerker voor Heutink ICT zorg jij ervoor dat je klanten én collega’s zelfstandig te woord staat wanneer zij technische vraagstukken hebben. De melden komen binnen via het ticketsysteem OmniTracker, maar ook telefonisch en per email.  

De afdeling Service & Support bestaat uit 24 Servicedesk Medewerkers, 2 Receptionisten en je rapporteert aan de Teamleider Service en Support.

Taken in het kort:

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s voor technische vraagstukken en je lost deze op; dit doe je zelfstandig of door samen te werken met andere afdelingen, waaronder DevOps en Projectbureau.
  • Je bewaakt aangemaakte tickets.
  • Je gaat je specialiseren in een deelgebied, bijvoorbeeld in wifi, netwerk, MDM of audiovisuele toepassingen en werkt in één van de specialistische teams die we rond deze onderwerpen hebben opgezet.
  • Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Service & Support.
  • Je zorgt dat door jouw oplossing de leerkrachten en kinderen in het onderwijs lekker door kunnen werken.

Jouw recruiter

Daisy Wingelaar 074 240 4600 d.wingelaar@odin-groep.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere

Skills

Wat vragen wij van je?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding richting ICT.
  • Je bent communicatief vaardig. 
  • Je hebt ervaring in het werken met een ITSM systeem. 
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Over Heutink ICT:

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

Werken bij Heutink ICT betekent werken met een 

Egbert vertelt je graag hoe het is om bij ons te werken.
Egbert Brinks
0742404606 e.brinks@heutink-ict.nl
hecht, professioneel team in een innovatieve, snel veranderende markt. We bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een bovengemiddelde 

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico