Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Accountmanager Voortgezet Onderwijs (Landelijk)

Heb jij veel ervaring met ICT en met het (Voortgezet) Onderwijs? Houd jij van het geven van ICT advies en het boeken van resultaten en heb jij de nodige ervaring met de verkoop van Interactieve presentatiemiddelen? Zoals bijvoorbeeld Touchscreens en Beamer/Whiteboard oplossingen? Dan zoeken wij jou!

Uren: 40 Werklocatie: Vakgebied: , Accountmanager Plaatsingsdatum: 10-01-2022

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere.

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Als Accountmanager bij Heutink ICT benader je klanten en prospects waarvoor jij verantwoordelijk bent en bouw je deze relaties verder uit. Je brengt behoeftes in kaart en biedt oplossingen die aansluiten op de onderwijsvisie en interesse. Enthousiasme voor ICT toepassingen in het Voortgezet Onderwijs is daarbij cruciaal. Evenals de sensitiviteit voor beslissers en beïnvloeders in het commerciële traject. Je weet te raken en te overtuigen. Zo werk je naar resultaat; het binnenhalen van opdrachten. Je werkt nauw samen met je collega's in het Voortgezet Onderwijs team en ondersteunt hen ook met je expertise. Je rapporteert hierbij aan de Teamleider Voortgezet Onderwijs.

Jouw recruiter

Daisy Wingelaar 074 240 4600 d.wingelaar@odin-groep.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere

Skills

Wat vragen wij van je?

We zoeken een Accountmanager die bij voorkeur ervaring heeft met de verkoop van Interactieve presentatiemiddelen. Denk hierbij aan de verkoop van touchscreens, interactieve beamers en/of devices. Naast deze specialisatie verwachten we van jou dat je ook kansen signaleert en opvolgt ten aanzien van alle ICT oplossingen die wij bieden. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor onderwijsklanten op het gebied van ICT oplossingen. Vanuit je expertise op het gebied van interactieve presentatiemiddelen kun je daarnaast je collega Accountmanagers ondersteunen bij technische vraagstukken. Jouw collega Accountmanagers ondersteunen jou weer op hun expertise gebieden. 

Je werkt zelfstandig en binnen een klein team. Er zijn korte en directe lijnen en meedenken hoe we Heutink ICT in het Voortgezet Onderwijs verder op de kaart kunnen zeggen wordt zeker aangemoedigd.

  • Bij voorkeur 3 tot 5 jaar werkervaring in een commerciële rol.
  • Enthousiasme voor ICT toepassingen in het (Voorgezet) Onderwijs en in staat dit om te zetten naar commercieel succes.
  • Kennis van het onderwijs in Nederland; onderwijsvormen, structuur en inrichting zijn je bekend.
  • Uitstekende presentatievaardigheden; inhoudelijk en bondig.
  • Flexibiliteit om onderweg te zijn naar de verschillende klanten. 
  • HBO denk en werkniveau.

Over Heutink ICT:

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

Werken bij Heutink ICT betekent werken met een hecht, professioneel team in een innovatieve, snel veranderende markt. We beiden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een bovengemiddelde pensioenregeling. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. Bij ons zijn er mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering. Ben jij aanwezig bij ons volgende uitje? We organiseren regelmatig gezellige en inspirerende activiteiten; van kennissessies tot feesten. 

Wij bieden je een hecht team van IT specialisten, onderwijsadviseurs en verkopers die trots zijn op de innovatieve oplossingen die we leveren. Wij zijn marktleider en gecommitteerd aan de onderwijsbranche. Het is onze missie de mogelijkheden van ICT te laten werken voor het lerende kind. En dat merken onze klanten. Met de nieuwste technologie kunnen zij beter onderwijs geven richting de leerlingen. 

Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Tom vertelt je graag hoe het is om bij ons te werken.
Tom Linderman
0742404600 t.linderman@heutink-ict.nl

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico