Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Software Developer

Wil jij werken met de nieuwste technieken, bouwen aan echt schaalbare cloudsoftware én een waardevolle bijdrage leveren aan het onderwijs? Dat kan als Software Ontwikkelaar bij Heutink ICT! Bij ons ontwikkel je in teamverband aan ons educatieve startportaal en de achterliggende techniek. We zijn bovendien net gestart met een gaaf nieuwbouwproject. Daarmee krijg je een fantastische start!

Uren: 40 Werklocatie: Hengelo Vakgebied: , ICT Plaatsingsdatum: 18-01-2022

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Software Developer bij Heutink ICT draag je bij aan de ontwikkeling van ons MOO Startportaal en Basishub, de motoren achter onze digitale leer en werk omgeving. Een oplossing waar meer dan 500.000 leerlingen, leerkrachten en ouders in het primair en voortgezet onderwijs dagelijks gebruik van maken. Dit omvat ons startportaal, inlogsystemen, onze provisioning engine, apparaat beheeroplossing en diverse koppelingen met educatieve partners. Je krijgt te maken met technieken als Angular, TypeScript, ASP.NET MVC, .NET Core, Web API, oAuth2, C#, SQL, RabbitMQ en Redis.

Binnen Heutink ICT wordt in SCRUM teams gewerkt aan de realisatie en optimalisatie van dit vooruitstrevende cloudplatform. Hierbij werken we onder meer met Test-driven Development, Microservices, Continuous Integration, Azure DevOps en Docker / Kubernetes.

Onderwerpen waar je je mee bezig gaat houden zijn:

 • Doorontwikkeling van ons startportaal en de basishub;
 • Meewerken aan het gehele ontwikkelproces, van ontwerp tot deployment;
 • Wensen vanuit de organisatie en klanten vertalen naar functionele / technische oplossingen;
 • Overdracht van onze oplossingen naar de implementatieteams;

Samen met je eigen team en collega teams ben je verantwoordelijk voor een optimaal werkende digitale leer en werkomgeving.

Jouw recruiter

Daisy Wingelaar 074 240 4600 d.wingelaar@odin-groep.nl

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere

Skills

Wat vragen wij van je?

 • Afgeronde HBO / WO opleiding of aantoonbaar functioneren op dit niveau.
 • Passie voor het ontwikkelvak en affiniteit met ICT-toepassingen in het onderwijs;
 • Interesse in technieken zoals Angular, TypeScript, ASP.NET MVC, .NET Core, Web API, oAuth2, C#, SQL, RabbitMQ en Redis;
 • Analytische vaardigheden, je denkt in oplossingen;
 • Bereidheid om Agile te werken in een Scrum team;
 • Drive om de beste oplossingen voor het onderwijs te maken!

Over Heutink ICT:

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

Werken bij Heutink ICT betekent werken met een hecht, professioneel team in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Wij bedienen ruim 2500 scholen. We kennen onze klanten in het onderwijs en streven naar de optimale manier om de mogelijkheden van ICT te laten werken voor het lerende kind.

Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT-bedrijven en IT-professionals. Onze organisatie is resultaatgericht en continu in beweging.

We bieden jou:

 • Persoonlijke ontwikkeling op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak, waaronder een persoonlijk PluralSight account waarmee je technische kennis kunt uitbouwen.
 • Ruimte voor eigen ideeën en invulling van je werkzaamheden.
 • Mogelijkheid tot parttime werken.
 • Flexibele werktijden.
 • Een modern, goed bereikbaar kantoor aan de A1.
 • Bovengemiddelde pensioensregeling.
 • Een salarisrange met een ruime bandbreedte; passend bij jouw ervaring en kennis.
 • Een open en laagdrempelig werkklimaat. Van nieuwe collega’s krijgen we terug dat ze zich binnen een paar dagen thuis voelen in onze teams;
 • Gezellige en inspirerende activiteiten; van gezamenlijke researchdagen tot feesten.

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico