Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Afstudeerstage Marketing & Communicatie

Wil jij een professionele huisstijl met supergave icons tot leven brengen in animaties en video's? En onderdeel zijn van een leuk marketingteam? Dan is deze afstudeeropdracht echt iets voor jou!

Uren: 40 Werklocatie: Hengelo Vakgebied: , Stage Plaatsingsdatum: 07-01-2022

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

We hebben in ons Marketingteam een Allround Marketeer die ook goed is in het editen van video's echter zien we dat het opzetten en produceren van visueel aantrekkelijke en geanimeerde uitlegvideo's een vak apart is en veel tijd kost. Daarom hebben we hulp nodig van iemand die alle mooie nieuwe huisstijl elementen en grafische middelen kan vertalen naar een video concept.

De opdracht bestaat uit het ontwikkelen en produceren van een concept voor geanimeerde promo- en instructievideo's voor onze belangrijkste 5 softwareoplossingen. Daarin willen we onze nieuwe huisstijl (waarin ook een nieuwe eigen icon-stijl is ontwikkeld) graag op creatieve wijze laten animeren. Het concept is een blauwdruk voor toekomstige instructievideo's. 

De video's bestaan uit een combinatie van screencasts, animaties en mogelijk ook video en helpen onze gebruikers om in een zo kort mogelijke tijd een goed beeld te krijgen van wat onze oplossing is en wat het kan. Daarin moet de eenvoud snel duidelijk worden en mag ook een duidelijke creatieve signatuur zitten. Dus een unieke en herkenbare stijl die de basis legt voor:

 1. Demo video's
 2. Animated gif's
 3. Tutorials

Solliciteer direct

Enthousiast geworden? Start hier jouw nieuwe carriere

Skills

Wat vragen wij van je?

Aan het einde van de stageperiode hebben we een creatief concept dat in de praktijk is gebracht in een reeks video's voor: 

 • Schermcontrole
 • Apparaatbeheer
 • MOO Startportaal
 • Klasbord Ouderapp
 • Basishub

Over Heutink ICT:

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.
Goede pensioenregeling
Flexibele werktijden
25 vakantiedagen
Goed salaris
Mobiliteitsvergoeding
Trainingen en opleidingen
Doorgroeimogelijkheden
Gezellige activiteiten

Wat bieden wij?

 • Een informele werksfeer, met een hecht team van Marketeers;
 • Goede begeleiding op HBO-niveau;
 • Een interessante stagevergoeding;
 • Je werkt in een modern bedrijfspand aan de A1 in Hengelo met eigen bedrijfsrestaurant (verse lunch!).

Solliciteer direct

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico