Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Werken en leren in de cloud

Steeds meer scholen kiezen ervoor om met hun onderwijs helemaal de cloud in te gaan. Een begrijpelijke keuze, want werken en leren in de cloud brengt veel voordelen met zich mee. Maar hoe ga je het aanpakken? En waar moet je rekening mee houden?

Laat je leiden door je doelen

Als je kiest voor de cloud, is het belangrijk dat je je onderwijsdoelen leidend laat zijn, en niet de middelen. Je kunt ook eens kijken welke voorkeuren er leven binnen het team. Het gaat pas echt werken als iedereen meewerkt.

Naar advies

Werkt jouw software wel in de cloud?

Hoewel er door de uitgevers hard aan wordt gewerkt, is nog niet alle educatieve content geschikt voor gebruik in de cloud. Voorkom de teleurstelling dat je in de cloud met bepaalde methoden plotseling niet meer kunt werken.