Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar Home

Apple voor het onderwijs

Apple en Heutink ICT hebben de handen ineen geslagen als het gaat om de inzet van devices in het onderwijs. Als Apple Authorised Education Specialist hebben we de juiste kennis in huis om Apple devices en technologie in de klas in te zetten. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie en onderwijs. Daarbij bieden we tevens efficiënte oplossingen voor het beheer van al die apparaten.

Bekijk de Apple devices

Klaar voor de toekomst? Wij helpen graag!

Digitaal onderwijs biedt vele mogelijkheden. Maar ICT effectief inzetten begint met de juiste inzet in de klas. Daarbij spelen onze Apple Professional Learning Trainers een belangrijke rol. Deze onderwijsconsulenten hebben een breed scala aan inspiratiesessies, bootcamps, trainingen en opleidingen om je te helpen de Apple devices en ICT in zijn algemeenheid in te zetten op een wijze die past bij jouw onderwijs. Uiteraard helpen ze ook om je te trainen in de inrichting van slimme koppelingen naar oplossingen als apparaatbeheer, schemcontrole en startportaal.

Je Apple Device makkelijk gekoppeld aan Microsoft 365 of Google Workspace for Education

Via slimme koppelingen ben je direct ingelogd in de MOO Suite en is je educatieve software en Microsoft 365 of Google omgeving direct beschikbaar. De MOO Suite heeft dankzij Basishub directe koppelingen met alle relevante databases en apps die in het onderwijs gebruikt worden. Zo krijgt iedereen - leerkracht en leerling - automatisch de juiste toegang en worden gebruikersgroepen en klassen automatisch vanuit het LAS aangemaakt op het de door jou gekozen platform.

Apple devices

Kies de iPad die bij je school past, voor in de klas of voor afstandsonderwijs

Ga naar de webshop

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico