Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Diensten

Wil jij bepalen waar je als school of stichting heen wilt? Hoe techniek je daarbij kan helpen en hoe je uit die techniek het maximale rendement haalt? Of hoe je invulling geeft aan 'nieuwe' thema's als digitale geletterdheid? Wij adviseren je over de mogelijkheden en helpen je op weg.

Onze diensten

Elke school/stichting heeft zijn eigen ambities en mogelijkheden als het gaat om de inzet van ICT. Wij stemmen ons advies daar heel nauwkeurig op af.

Onderwerpen
Functie
Type onderwijs
Gekozen filter: Technische diensten Alle filters wissen
Filteren op:
 • Onderwijskundige diensten
 • Technische diensten
Securityscan Normenkader

Met deze uitgebreide scan brengen onze security-specialisten alles in kaart. Op zo'n manier dat je heel gericht en planmatig aan de slag kunt.

Lees meer
Netwerkbeheer

Veilig en stabiel online. Met onze Netwerkbeheer-oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw netwerk iedereen de gewenste toegang geeft tot internet. Snel, stabiel, schaalbaar en veilig.

Lees meer
Netwerkspecialist

Een extern expert met de meest actuele kennis, die ervoor zorgt dat je op school geen omkijken hebt naar de techniek van ICT.

Lees meer
Bewustwordingscampagne

De campagne helpt verandering in te brengen en ook de gewenste aansluiting met het normenkader te vinden.

Lees meer
Microsoft 365 MAX

365 MAX is een aanvullend dienstenpakket waarmee we inspelen op het feit dat Microsoft 365 meer is dan alleen de bekende Office-applicaties, Teams, OneDrive en SharePoint.

Lees meer
Smart WiFi van Ruckus

Als jij in de klas wilt gaan werken met tientallen devices, is het zaak dat je WiFi goed op orde is. Wij bieden de perfecte oplossing met Smart WiFi van het gespecialiseerde topmerk Ruckus.

Lees meer
Online back-up

Bescherm je school tegen gegevensverlies en beveilig alle bestanden in je Google of Microsoft 365 omgeving met onze oplossing: Online back-up.

Lees meer
Phishingcampagne

Een ernstig datalek kan het gevolg zijn. Wat doe je hiertegen en hoe voldoe je op dit gebied aan het normenkader?

Lees meer
Cybercrisisoefening

Organisaties in Nederland moeten moeten volgens het normenkader IBP elk jaar een crisisoefening organiseren om aandacht te besteden aan cyberdreigingen en iedereen alert te houden. Speciaal voor organisaties in het onderwijs ontwikkelden wij de Heutink ICT cybercrisisoefening.

Lees meer
Device MAX

Een dienst waarmee je al je devices en de bijbehorende dienstverlening in één keer hebt geregeld. Zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en meer tijd overhoudt voor onderwijs. Het kan, met Device MAX van Heutink ICT en Lenovo.

Lees meer
Aanvullende beveiliging MFA & Defender

Met MFA (Multi Factor Authentication) en ATP (Advanced Threat Protection) voorkom je potentiële inbraken en bescherm je gebruikers tegen hackers en andere dreigingen van buitenaf.

Lees meer
Printen met Printix

Met Printix for Education maak je printen op school makkelijk, veilig en overzichtelijk. Print altijd en overal vanaf elk apparaat op elke printer!

Lees meer
Google & Microsoft

Microsoft Office 365 of Google Workspace for Education? Steeds meer scholen kiezen voor een slimme hybride combinatie van beide.

Lees meer

Alles begint met een opvatting over leren

Hoe denken jullie over leren? Welke rol speelt ICT daarbij? Heldere antwoorden zijn onmisbaar om verantwoorde keuzes te maken. Onze onderwijsadviseurs kunnen je helpen bij het opstellen van een heldere visie en een dito beleid. Daarbij kunnen ze diverse middelen inzetten om jullie te helpen, afhankelijk van wat bij jullie nodig is.

Implementatie en adoptie

Als je weet waar je naar toe wilt, kun je bepalen welke ICT-oplossingen daarbij passen. En ook heel belangrijk: hoe je de gebruikers daarin meeneemt aan de hand van een goed adoptieplan. Of je nu als school of stichting overstapt naar de cloud, gaat werken met Office 365/ Google of ICT in de kleutergroep gaat inzetten: wij hebben experts die je kunnen begeleiden.

Neem contact op

Stappenplan

Voor het succesvol inzetten van ICT-oplossingen hebben wij een stappenplan ontwikkeld. We kunnen je helpen bij het hele traject of alleen bij de stap(pen) waarin je ons nodig hebt.

 • 1

  Inventarisatie

  Het bespreken van de wensen en eisen om verwachtingen helder te maken.
 • 2

  Advies

  Het toelichten van de verschillende mogelijkheden en het bespreken van oplossingen.
 • 3

  Implementatie

  Het daadwerkelijk realiseren en implementeren van de gekozen oplossing(en).
 • 4

  Adoptie

  Het begeleiden van de gebruikers bij het (leren) werken met de ICT-oplossing(en).
 • 5

  Borging

  Het up-to-date houden van de ICT-oplossing(en) en het proactief informeren over nieuwe ontwikkelingen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico