Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.
Terug naar Home

Diensten

Wil jij bepalen waar je als school of stichting heen wilt? Hoe techniek je daarbij kan helpen en hoe je uit die techniek het maximale rendement haalt? Of hoe je invulling geeft aan 'nieuwe' thema's als digitale geletterdheid? Wij adviseren je over de mogelijkheden en helpen je op weg.

Meer over onze aanpak

Diensten die bij jouw situatie passen

Elke school/stichting heeft zijn eigen ambities en mogelijkheden als het gaat om de inzet van ICT. Wij stemmen ons advies daar heel nauwkeurig op af.

Gekozen filter: Technische diensten Alle filters wissen
Filteren op:
 • Onderwijskundige diensten
 • Technische diensten
Security & Privacy

Scholen en besturen weten vaak niet waar ze aan toe zijn en welke zaken mogelijk al standaard goed geregeld zijn. Wij geven op deze pagina’s een uitleg van de beveiliging welke we standaard al voor scholen regelen.

Lees meer
Microsoft 365 MAX

365 MAX is een aanvullend dienstenpakket waarmee we inspelen op het feit dat Microsoft 365 meer is dan alleen de bekende Office-applicaties, Teams, OneDrive en SharePoint.

Lees meer
Device MAX

Een dienst waarmee je al je devices en de bijbehorende dienstverlening in één keer hebt geregeld. Zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en meer tijd overhoudt voor onderwijs. Het kan, met Device MAX van Heutink ICT en Lenovo.

Lees meer
Aanvullende beveiliging MFA & ATP

Met MFA (Multi Factor Authentication) en ATP (Advanced Threat Protection) voorkom je potentiële inbraken en bescherm je gebruikers tegen hackers en andere dreigingen van buitenaf.

Lees meer
Netwerkspecialist: ICT hulp op locatie

Een extern expert met de meest actuele kennis, die ervoor zorgt dat je op school geen omkijken hebt naar de techniek van ICT.

Lees meer
Smart WiFi van Ruckus: een ijzersterke schakel

Als jij in de klas wilt gaan werken met tientallen devices, is het zaak dat je WiFi goed op orde is. Wij bieden de perfecte oplossing met Smart WiFi van het gespecialiseerde topmerk Ruckus.

Lees meer
Google & Microsoft: het beste van twee werelden

Microsoft Office 365 of Google Workspace for Education? Steeds meer scholen kiezen voor een slimme hybride combinatie van beide.

Lees meer
Privacy op School

In samenwerking met Privacy op School, hét AVG-expertisecentrum voor het onderwijs, biedt Heutink ICT diverse diensten aan schoolbesturen.

Lees meer
Zomercheck

Onze technische collega’s staan namelijk vanaf nu de hele zomer en schoolstart periode voor je klaar om je te helpen om je ICT-omgeving en hardware netjes in orde te maken voor het nieuwe schooljaar. Zodat jij als ICT-coördinator geen stress hebt als iedereen uitgerust en vol enthousiasme aan het nieuwe schooljaar begint.

Lees meer

Alles begint met een opvatting over leren

Hoe denken jullie over leren? Welke rol speelt ICT daarbij? Heldere antwoorden zijn onmisbaar om verantwoorde keuzes te maken. Onze onderwijsadviseurs kunnen je helpen bij het opstellen van een heldere visie en een dito beleid. Daarbij kunnen ze diverse middelen inzetten om jullie te helpen, afhankelijk van wat bij jullie nodig is.

Implementatie en adoptie

Als je weet waar je naar toe wilt, kun je bepalen welke ICT-oplossingen daarbij passen. En ook heel belangrijk: hoe je de gebruikers daarin meeneemt aan de hand van een goed adoptieplan. Of je nu als school of stichting overstapt naar de cloud, gaat werken met Office 365/ Google of ICT in de kleutergroep gaat inzetten: wij hebben experts die je kunnen begeleiden.

Neem contact op

Stappenplan

Voor het succesvol inzetten van ICT-oplossingen hebben wij een stappenplan ontwikkeld. We kunnen je helpen bij het hele traject of alleen bij de stap(pen) waarin je ons nodig hebt.

 • 1

  Inventarisatie

  Het bespreken van de wensen en eisen om verwachtingen helder te maken.
 • 2

  Advies

  Het toelichten van de verschillende mogelijkheden en het bespreken van oplossingen.
 • 3

  Implementatie

  Het daadwerkelijk realiseren en implementeren van de gekozen oplossing(en).
 • 4

  Adoptie

  Het begeleiden van de gebruikers bij het (leren) werken met de ICT-oplossing(en).
 • 5

  Borging

  Het up-to-date houden van de ICT-oplossing(en) en het proactief informeren over nieuwe ontwikkelingen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico