Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Navigeer naar
  • Navigeer naar
  • HP Whizzkid Award
  • Yu Man Race Obstacle Run

Van wishful thinking naar whizzful learning

25 jaar digitalisering in het onderwijs. Een periode die zich kenmerkt door grote beloften, hoge verwachtingen en hele mooie ontwikkelingen. Soms ‘wishful thinking’ maar bij Heutink ICT spreken we vandaag de dag over ‘whizzful learning’.

25 jaar digitalisering in het onderwijs

Heutink ICT bestaat al weer 25 jaar! En dat vieren we samen. Met collega's, klanten en leveranciers. We kijken terug en vooruit. Op deze pagina vindt je alles over 25 jaar digitalisering, inclusief activiteiten om dat jubileum samen te vieren.

Whizzkid Award

Nomineer een project of whizzkid

Wie wordt de Whizzkid van 2024? Gebeuren er op jouw school bijzondere dingen met ICT waar je trots op bent? Heb jij een bijzonder project georganiseerd voor de hele klas of school? Of loopt er op jullie school een leerling die iedereen verbaast met zijn of haar ICT skills? Dan maakt jouw school of leerling kans op een Whizzkid Award. Samen met HP Robots organiseren we deze Award om al die mooie ICT-toepassingen die we als Heutink ICT dagelijks zien in het zonnetje te zetten.

Blogreeks 25 jaar digitalisering in het onderwijs

4 april Blogs

In gesprek met de ‘founding fathers’ van Heutink ICT

In 2024 hebben we als Heutink ICT iets bijzonders te vieren: we bestaan 25 jaar. In de eerste aflevering van deze reeks jubileumartikelen heb ik je in vogelvlucht meegenomen door de hele geschiedenis van ons bedrijf. Deze keer ga ik in gesprek met de twee heren die aan de wieg stonden van Heutink ICT: Jan de Jonge, voormalig commercieel directeur van Heutink, en Hans Lesscher, voormalig CEO van Odin Groep.

Bericht lezen
22 januari Blogs

25 jaar digitalisering in het onderwijs

Rogier Borggreve, Algemeen Directeur

Heutink ICT bestaat 25 jaar. Dat is een mooie mijlpaal waar ik erg trots op ben. Helemaal omdat ik de hele reis vanaf het begin heb mogen meemaken. Die reis begon in 1999 toen de Twentse zakelijke IT-dienstverlener Lesscher IT (inmiddels Odin Groep) een samenwerking aanging met Heutink Primair Onderwijs. Heutink is met ruim een eeuw ervaring de toonaangevende speler in het primair onderwijs en speelt die prominente rol intussen ook in het voortgezet onderwijs. Samen hebben we Heutink ICT ontwikkeld tot het bedrijf dat het nu is.

Bericht lezen

Wil je weten hoe wij jouw school verder helpen?

Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico