Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Onze oplossingen

Bij Heutink ICT onderscheiden we vier gebieden waarop ICT een waardevolle rol kan spelen in het onderwijs: leren, werken, communiceren en beheren. Jij bepaalt wat je op school wilt met ICT en op welk gebied je ons nodig hebt. Op basis daarvan gaan we samen op weg en helpen we je de oplossingen te kiezen die het beste bij jullie route passen. Daarbij zorgen we er natuurlijk ook voor dat de gekozen oplossingen naadloos op elkaar aansluiten en veilig met elkaar samenwerken.

Lees snel verder

Leren

Alles wat je nodig hebt om onderwijs met ICT te organiseren en faciliteren, van taal en rekenen tot digitale geletterdheid. Met onze oplossingen blijft iedereen bij de les.

 • MOO Startportaal

  Direct toegang tot alles wat je nodig hebt. MOO Startportaal is dé overzichtelijke startpagina voor digitaal onderwijs. Leraren en leerlingen starten al hun programma’s vanuit één omgeving met één klik.

  Bekijk oplossing
 • Schermcontrole

  Zo weet jij precies wat leerlingen doen. Met Schermcontrole kun je als leraar live meekijken bij alle leerlingen die op dat moment actief zijn op hun Chromebook of Windows-device.

  Bekijk oplossing
 • Myndr

  De filterknop voor focus in de klas. Internet tijdens de les: een bron van afleiding? Met myndr heb je als leraar een fysieke knop waarmee je heel eenvoudig de internetfiltering regelt.

  Bekijk oplossing
 • Digital Skills for Kids

  De handige leerlijn voor digitale vaardigheden. Digital Skills for Kids is een laagdrempelige leerlijn waarmee leerlingen snel leren (samen)werken aan documenten en presentaties met de tools van Google.

  Bekijk oplossing
Vertel me meer

Werken

Goed onderwijs vraagt om goede samenwerking. Met oplossingen om prettig te werken en informatie te delen binnen de school of stichting kun je je werk samen goed organiseren.

 • Schoolintranet

  De verbindende factor. Schoolintranet is de werkomgeving voor alle medewerkers binnen een school of stichting. Dit centrale platform integreert naadloos met de bekende toepassingen van zowel Microsoft als Google.

  Bekijk oplossing
 • Google Workspace for Education

  Tools voor binnen én buiten de klas. Deze digitale gereedschapskist van Google maakt het makkelijk om samen te werken, elkaar feedback te geven en je werk te organiseren. 

  Bekijk oplossing
 • Microsoft 365

  Vertrouwd naar de cloud. Vertrouwde tools als Word, PowerPoint en Excel, maar dan in de cloud: Microsoft 365 maakt online (samen)werken eenvoudiger dan ooit.

  Bekijk oplossing
Vertel me meer

Communiceren

Hoe laat je als school overtuigend zien dat je er bent en waar je voor staat? Hoe communiceer je effectief met (potentiële) ouders of leerlingen? Heutink ICT biedt de beste geïntegreerde oplossingen.

 • Klasbord Ouderapp

  Het toegankelijke ouderportaal. Klasbord Ouderapp is een combinatie van een app en een veilige webomgeving, die leraren op duizenden scholen gebruiken om direct en snel te communiceren met ouders.

  Bekijk oplossing
 • Schoolwebsite

  Zet je school op de kaart. Met Schoolwebsite kies je als school voor een merkbaar doordachte vormgeving die past bij je kernwaarden. Je kunt je Schoolwebsite ook eenvoudig zelf aanpassen.

  Bekijk oplossing
 • Infoscherm

  Narrowcasting op z'n slimst. Met Infoscherm deel je actuele informatie via de informatieschermen die bijvoorbeeld bij de entree of in de hal van je school hangen.

  Bekijk oplossing
 • Schoolgids

  Alle informatie digitaal en interactief. Schoolgids is de centrale online kennisbank van jouw school. Met alle informatie die volgens de wet in een schoolgids hoort te staan. Heel overzichtelijk en altijd actueel.

  Bekijk oplossing
Vertel me meer

Beheren

Wij bieden je praktische oplossingen om je ICT-omgeving en -apparaten (zelf) te beheren. Zo heb je alles in de hand, los je problemen eenvoudig op en houd je meer tijd over voor onderwijs.

 • Basishub

  Het complete koppelplatform. Basishub zorgt ervoor dat iedere medewerker en leerling automatisch de juiste toegang krijgt tot bijvoorbeeld je werkomgeving, digitale lesmethodes of communicatieoplossingen.

  Bekijk oplossing
 • Netwerkbeheer

  Veilig en stabiel online. Met onze Netwerkbeheer-oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw netwerk iedereen de gewenste toegang geeft tot internet. Snel, stabiel, schaalbaar en veilig.

  Bekijk oplossing
 • Apparaatbeheer

  Zelf apparaten beheren, maar dan makkelijk. Met Apparaatbeheer beheer jij binnen een paar kliks al je Chromebooks en Windows-apparaten, apps en instellingen. Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend.

  Bekijk oplossing
 • Security & Privacy

  Goede beveiliging is een must voor verantwoord digitaal onderwijs.

  Bekijk oplossing
Vertel me meer

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico