Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Apparaatbeheer

Eén platform om alle apparaten zelf te beheren

Genoeg van de stress over het beheren van al die Chromebooks, Windows-laptops en/of iPads? Met Apparaatbeheer beheer je binnen een paar kliks al je apparaten, apps en instellingen.

  • Haal eindelijk alles uit je apparaten

    Misschien heb je de mogelijkheden van de complexere beheeromgevingen van Microsoft, Google en Apple nooit helemaal kunnen (of durven) gebruiken. Apparaatbeheer maakt het allemaal een stuk eenvoudiger, zodat jij je apparaten optimaal kunt benutten.

  • Krijg meer tijd voor onderwijs

    Apparaatbeheer betekent beheer op afstand. Je hoeft helemaal niets meer op het apparaat zelf te doen. Dat gaat je veel tijd opleveren – en die tijd kun je besteden aan het geven van onderwijs.

  • Werk supersnel

    Apparaatbeheer is eenvoudig in het gebruik en je past alle instellingen binnen drie muiskliks aan. Ook dat levert veel tijdwinst op.

"“Met het ontwikkelteam ICT hebben we dat dan ook als eerste opgepakt. We waren er allemaal van overtuigd dat alle systemen zo goed mogelijk op elkaar afgestemd moeten zijn.""

- Huub van der Wal, directeur de Vijf-er in Deventer

Voordelen

Een uniek platform

Apparaatbeheer is een unieke gebruiksvriendelijke laag over de beheeromgevingen van Microsoft Google en Apple om Windows-, Chrome- en iOS-apparaten te beheren.

Zelf apps en extensies installeren

Als ICT-coördinator kun je bijvoorbeeld zelfstandig én op afstand applicaties distribueren en systeeminstellingen wijzigen (zoals startpagina’s, geblokkeerde websites, stand-by-tijd, etc.).

Zelf apparaten opnemen in je omgeving

Gebruik het uitrolaccount om zelf Chrome-, Windows- en iOS-apparaten in je omgeving op te nemen, in groepen te plaatsen en direct te beheren.

Zelf instellingen maken en wijzigen

Startpagina's, achtergronden, stand-by-tijd en nog veel meer: jij bepaalt je ideale apparaat- en gebruikersinstellingen. Allemaal in een handomdraai.

Alles perfect in beeld

Met Apparaatbeheer heb je alle apparaten bij elkaar in één overzicht en kun je heel eenvoudig groepen toewijzen.

Veilig digitaal toetsen: zo doe je dat

Om je te helpen jouw wens van een complete en veilige digitale toetsomgeving te realiseren, hebben we een speciale aanbieding samengesteld.

Meer over digitaal toetsen

Wat levert Apparaatbeheer je school op?

Compleet beheer van al je apparaten

Beheer alle Chromebooks, Windows-apparaten en iPads op jouw school in één omgeving.

Beheergemak

Apparaatbeheer werkt veel eenvoudiger dan de beheeromgevingen van Microsoft, Google en Apple.

Tijdwinst

Apparaatbeheer werkt zo eenvoudig dat je meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Meer rendement van ICT

Apparaatbeheer helpt je de mogelijkheden van je apparaten optimaal te benutten.

Aan de slag met Apparaatbeheer

Vraag Apparaatbeheer aan! Ben je nog geen klant? Neem dan contact met ons op.

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico