Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Google voor het onderwijs

Waar moet je eigenlijk op letten als je gaat investeren in software en devices? Het moet uiteindelijk wel opleveren wat je ervan verwacht. Wij helpen je bij het beantwoorden van deze vragen. Is de keuze eenmaal gemaakt, dan zorgen wij er met gerichte implementatietrainingen voor dat alle teamleden uit de voeten kunnen met de devices. En bieden we ook efficiënte oplossingen voor het beheer van al die apparaten.

Bekijk de Chromebooks

Aan de slag met Google Classroom

Heb je MOO en Chromebooks? Dan heb je met je MOO-account toegang tot Google Classroom! Google Classroom is een handige tool van Google waarmee je eenvoudig materialen kunt delen met je leerlingen, zoals bestanden, links, video’s, etc. Daarnaast kun je ook heel makkelijk werk van leerlingen verzamelen door opdrachten te plaatsen. Zo kunnen leerlingen werkstukken, presentaties, filmpjes, foto’s en meer inleveren zodat je als leerkracht een overzicht hebt van al hun werk.

Je Chromebook makkelijk koppelen aan en MOO Suite

Via slimme koppelingen ben je direct ingelogd in MOO Startportaal en is je educatieve software en Microsoft 365 omgeving direct beschikbaar. MOO Startportaal heeft dankzij Basishub directe koppelingen met alle relevante databases en apps die in het onderwijs gebruikt worden. Zo krijgt iedereen - leerkracht en leerling - automatisch de juiste toegang.

Google devices

Kies devices die bij jouw school passen. Bekijk ze in de webshop.

Naar de webshop

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico