Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Over ons

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs, in traditionele én nieuwe vakken. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Wij zorgen ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Wij laten de mogelijkheden van ICT werken voor het lerende kind

ICT-middelen zijn onmisbaar om op school te werken aan digitale geletterdheid. Maar als het goed is, draagt ICT in een veel bredere zin bij aan de ontwikkeling van het kind. Daarom leveren wij niet alleen techniek maar zijn we ook altijd de kennispartner van scholen en leraren. Vanuit een gedegen en concrete samenwerking met scholen willen we samen bouwen aan goed onderwijs voor de nieuwe generaties.

Wij zijn Heutink ICT

Wij weten dat ICT een cruciale rol vervult binnen het onderwijs. Daarom kun je bij ons rekenen op een team dat met je samenwerkt en de beste, bruikbare ICT-oplossingen ontwikkelt en levert.

Meer over ons team

Verbinding tussen onderwijs en techniek 

Als marktleider spelen wij al ruim 20 jaar een hoofdrol in het digitaliseren van het onderwijs. Dat doen we door een veilige ICT-omgeving te realiseren. Vanuit hoogwaardige technologie, die we na implementatie ook goed blijven onderhouden. Onze diensten richten zich op de inzet van technologie om het leren en werken in het onderwijs te bevorderen. Onze oplossingen zorgen voor ontwikkeling, maar ook voor gemak.

Wij begeleiden besturen, scholen, ICT’ers, leraren en leerlingen in de digitale transformatie in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Stap voor stap en in het tempo dat bij jou past.

Samenwerking Heutink en Reinders Oisterwijk

Net als wij helpen onze partners Heutink en Reinders Oisterwijk scholen om onderwijs vorm te geven. Samen met deze gerenommeerde onderwijsleveranciers werken wij samen op het gebied van ICT-oplossingen. 

154 Medewerkers die altijd voor je klaarstaan
2.500 Scholen mogen wij onze klanten noemen
281.325 Apparaten beheren wij met Apparaatbeheer
483.000 Gebruikers werken met MOO

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico