Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Over ons

Kinderen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs, in traditionele én nieuwe vakken. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Wij zorgen ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken. Naast leverancier zijn wij de partner die het onderwijs durft uit te dagen met ideeën over technologie en toepassingen. 

Verbinding tussen onderwijs en techniek 

Als marktleider spelen wij al ruim 20 jaar een hoofdrol in het digitaliseren van het onderwijs. Dat doen we door een veilige ICT-omgeving te realiseren. Vanuit hoogwaardige technologie, die we na implementatie ook goed blijven onderhouden. Onze diensten richten zich op de inzet van technologie om het leren en werken in het onderwijs te bevorderen. Onze oplossingen zorgen voor ontwikkeling, maar ook voor gemak.

Wij begeleiden besturen, scholen, ICT’ers, leraren en leerlingen in de digitale transformatie in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Stap voor stap en in het tempo dat bij jou past.

Wij laten de mogelijkheden van ICT werken voor het lerende kind

ICT-middelen zijn onmisbaar om op school te werken aan digitale geletterdheid. Maar als het goed is, draagt ICT in een veel bredere zin bij aan de ontwikkeling van het kind. Daarom leveren wij niet alleen techniek maar zijn we ook altijd de kennispartner van scholen en leraren. Vanuit een gedegen en concrete samenwerking met scholen willen we samen bouwen aan goed onderwijs voor de nieuwe generaties. 

Naar onze adviesdiensten

Wij zijn Heutink ICT

Wij weten dat ICT een cruciale rol vervult binnen het onderwijs. Daarom kun je bij ons rekenen op een team dat met je samenwerkt en de beste, bruikbare ICT-oplossingen ontwikkelt en levert.

Meer over ons team

Samenwerking Heutink en Reinders Oisterwijk

Net als wij helpen onze partners Heutink en Reinders Oisterwijk scholen om onderwijs vorm te geven. Samen met deze gerenommeerde onderwijsleveranciers werken wij samen op het gebied van ICT-oplossingen. 

154 medewerkers die altijd voor je klaarstaan
2.500 scholen mogen wij onze klanten noemen
64.346 apparaten beheren wij met apparaatbeheer
483.000 gebruikers werken met MOO startportaal