Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.

Securityscan Normenkader

Een ideaal vertrekpunt

Je hebt ongetwijfeld al veel gedaan op het gebied van privacy en security. Maar waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze security-specialisten alles in kaart. Op zo'n manier dat je heel gericht planmatig aan de slag kunt.

Direct de scan aanvragen

Met de Securityscan Normenkader brengen we de huidige situatie van scholen en schoolbesturen in het po en vo in beeld en geven we advies over de vervolgstappen.

Een uitgebreide inventarisatie

De kern van de Securityscan Normenkader is een uitgebreide inventarisatie. We toetsen de situatie bij jouw school/scholen aan alle domeinen – verdeeld over organisatie, mens en techniek – die in het normenkader worden benoemd.

 • Grondige voorbereiding

  Minimaal twee weken voordat we met de daadwerkelijke scan beginnen, bieden we jou en je collega's een online enquête aan om enkele specifieke zaken in beeld te brengen. Als jullie beschikken over relevante beleidsdocumentatie over privacy en security, ontvangen we die ook graag op dat moment al ter voorbereiding.

 • Bezoek op locatie

  Op basis van alle vergaarde informatie bereiden we ons bezoek op locatie voor. Tijdens dit bezoek nemen we onder meer allerlei cruciale thema's mondeling met jullie door. Deze stap neemt per bestuur gemiddeld ruim twee dagen in beslag.

 • Adviesrapport met verbeterplan

  De voorgaande stappen resulteren in een adviesrapport dat helder inzicht geeft in de huidige situatie bij jouw school/scholen. Belangrijk onderdeel van dit rapport is een op maat gemaakt verbeterplan, waarin we de stappen beschrijven die nodig zijn om te komen tot de gewenste situatie. Ook in dit adviesrapport komen alle domeinen van het normenkader aan de orde.

 • Afsluitende bespreking

  In de laatste stap van de Securityscan Normenkader bespreken we samen de bevindingen van het adviesrapport. Deze afsluitende sessie kan naar wens zowel op locatie plaatsvinden als online. De keuze is aan jou.

Continu aandacht voor Privacy & Security

Wij helpen besturen in het funderend onderwijs (po en vo) privacy en security vraagstukken vanuit een helder beleidskader te beantwoorden. Benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico