Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.
Terug naar Home

Diensten

Wil jij bepalen waar je als school of stichting heen wilt? Hoe techniek je daarbij kan helpen en hoe je uit die techniek het maximale rendement haalt? Of hoe je invulling geeft aan 'nieuwe' thema's als digitale geletterdheid? Wij adviseren je over de mogelijkheden en helpen je op weg.

Meer over onze aanpak

Diensten die bij jouw situatie passen

Elke school/stichting heeft zijn eigen ambities en mogelijkheden als het gaat om de inzet van ICT. Wij stemmen ons advies daar heel nauwkeurig op af.

Zomercheck

Onze technische collega’s staan namelijk vanaf nu de hele zomer en schoolstart periode voor je klaar om je te helpen om je ICT-omgeving en hardware netjes in orde te maken voor het nieuwe schooljaar. Zodat jij als ICT-coördinator geen stress hebt als iedereen uitgerust en vol enthousiasme aan het nieuwe schooljaar begint.

Lees meer
Instructie ICT-coördinator

Hoe zit het nu precies met Basispoort, MOO, Google for Education, Office365, touchscreen instellen, thuiswerken, licenties, nieuwe gebruikers, devices beheren?

Lees meer
ICT-bekwaamheidsscan

Breng in kaart hoe het met de digitale vaardigheden staat en krijg advies over hoe je het gewenste niveau kunt bereiken.

Lees meer
Netwerkspecialist: ICT hulp op locatie

Een extern expert met de meest actuele kennis, die ervoor zorgt dat je op school geen omkijken hebt naar de techniek van ICT.

Lees meer
De DNA-aanpak: snel naar de juiste keuzes

Breng samen met het team de ICT-identiteit van jouw school in beeld, zodat je goede keuzes kunt maken op ICT-gebied.

Lees meer
ICT-regisseur

Als je graag een stap wilt maken op het gebied van ICT en onderwijs, dan kan de ICT-regisseur activiteiten coördineren.

Lees meer
Co-teaching

Laat een co-teacher de leerkracht en leerlingen in de klas helpen aan hun ICT-vaardigheden te werken.

Lees meer
Kleuters & ICT: van visie naar werkwijze

Advies en begeleiding door een expert bij het vraagstuk hoe om te gaan met ICT-hulpmiddelen bij kleuters.

Lees meer
Implementatie Basicly

Het vraagt nogal wat van je als school of stichting om invulling te geven aan digitale geletterdheid. Nu is er een combinatie van advies en een praktische oplossing.

Lees meer
Google & Microsoft: het beste van twee werelden

Microsoft Office 365 of Google Workspace for Education? Steeds meer scholen kiezen voor een slimme hybride combinatie van beide.

Lees meer
Privacy op School

In samenwerking met Privacy op School, hét AVG-expertisecentrum voor het onderwijs, biedt Heutink ICT diverse diensten aan schoolbesturen.

Lees meer

Alles begint met een opvatting over leren

Hoe denken jullie over leren? Welke rol speelt ICT daarbij? Heldere antwoorden zijn onmisbaar om verantwoorde keuzes te maken. Onze onderwijsadviseurs kunnen je helpen bij het opstellen van een heldere visie en een dito beleid. Daarbij kunnen ze diverse middelen inzetten om jullie te helpen, afhankelijk van wat bij jullie nodig is.

Implementatie en adoptie

Als je weet waar je naar toe wilt, kun je bepalen welke ICT-oplossingen daarbij passen. En ook heel belangrijk: hoe je de gebruikers daarin meeneemt aan de hand van een goed adoptieplan. Of je nu als school of stichting overstapt naar de cloud, gaat werken met Office 365/ Google of ICT in de kleutergroep gaat inzetten: wij hebben experts die je kunnen begeleiden.

Neem contact op

Stappenplan

Voor het succesvol inzetten van ICT-oplossingen hebben wij een stappenplan ontwikkeld. We kunnen je helpen bij het hele traject of alleen bij de stap(pen) waarin je ons nodig hebt.

 • 1

  Inventarisatie

  Het bespreken van de wensen en eisen om verwachtingen helder te maken.
 • 2

  Advies

  Het toelichten van de verschillende mogelijkheden en het bespreken van oplossingen.
 • 3

  Implementatie

  Het daadwerkelijk realiseren en implementeren van de gekozen oplossing(en).
 • 4

  Adoptie

  Het begeleiden van de gebruikers bij het (leren) werken met de ICT-oplossing(en).
 • 5

  Borging

  Het up-to-date houden van de ICT-oplossing(en) en het proactief informeren over nieuwe ontwikkelingen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico