Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Implementatie Basicly

Basicly is een interactief online platform dat is opgezet om invulling te geven aan alle aspecten van digitale geletterdheid: ICT-basisvaardigheden, informatievaardigheden, mediawijsheid en computational thinking.

Het platform biedt een doorlopende leerlijn en een ruime keuze aan lesmateriaal, met onder andere werkbladen, lespresentaties, praatplaten en instructievideo’s. Daarbij krijg je tips en begeleiding via chat, mail of videobellen.

Meer over Basicly

Vraag een adviesgesprek aan

Heutink ICT als preferred partner

Voor scholen die deze begeleiding willen bij de implementatie van Basicly is Heutink ICT preferred implementatie- en trainingspartner van Basicly. Heb je als school nog niet bepaald hoe je invulling wilt geven aan digitale geletterdheid of heb je een kartrekker nodig? Dan kun je daar als team onder begeleiding van een onderwijsconsulent van Heutink ICT mee aan de slag. 

Begeleiding: twee varianten

De inzet van onze onderwijsconsulenten in het Basicly-implementatietraject levert duidelijke voordelen op. Bijvoorbeeld:

  • De visie op digitale geletterdheid is geen los zand maar wordt gekoppeld aan de bestaande visie op onderwijs.
  • Onze begeleiding is er nadrukkelijk op gericht draagvlak te creëren bij de rest van het team
  • Onze begeleiding zorgt voor een grotere succeservaring, ook op de lange termijn.

Omdat niet elke ICT'er dezelfde wensen en mogelijkheden heeft (ook tijdgebrek kan een factor zijn), zijn de diensten van Heutink ICT beschikbaar in twee varianten.

Meer weten over digitale geletterdheid?

Wil je meer weten over hoe we bij Heutink ICT aankijken tegen digitale geletterdheid en wat we op dit gebied voor je in huis hebben?

Adviesgesprek aanvragen Basicly

Wil je meer weten over hoe we aankijken tegen digitale geletterdheid en wat we op dit gebied voor je in huis hebben?

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico