Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Terug naar Home

Netwerkspecialist

Heutink ICT neemt ongezien veel werk uit handen. Helemaal nu veel van de toepassingen via het internet aangeboden worden. Dat maakt ons soms minder zichtbaar en dat vinden we jammer. Helemaal omdat we ons realiseren dat er altijd een stuk techniek (lees hardware) op de school gemanaged moet worden waar de gemiddelde ICT’er vaak niet de tijd of kennis voor heeft. Daar kunnen we je bij helpen.

Vraag een adviesgesprek aan

Ontzorging op technisch gebied

Onze geschoolde netwerkspecialisten zijn helemaal thuis in de techniek van onder meer Microsoft, Ruckus, Google en Fortigate en kennen ook de nieuwste ontwikkelingen. Doortastend verhelpen ze elk probleem met jouw netwerk, hard- en software en randapparatuur (zoals printers, scanners en accesspoints). Zo zorgen ze ervoor dat jouw IT-omgeving blijft draaien.

Bekijk de video en neem een kijkje in het leven van de Netwerkspecialist.

Ondersteuning op locatie

Een netwerkspecialist kan op meerdere manieren worden ingezet, bijvoorbeeld op projectbasis of op vaste momenten voor een langere periode. Er zijn geen langdurige verplichtingen of opzegtermijnen.

 • Instructiedag de nieuwe ICT-coördinator

  Ben je nieuw in je rol en heb je weinig tijd om je in alle systemen te verdiepen? Plan dan een instructiedag waarop een netwerkspecialist samen met jou door alle ICT-systemen heen loopt. Je ontvangt praktische uitleg en we lopen samen door de school heen om waar nodig problemen op te lossen en systemen te testen. Aan het einde van de dag ben je op de hoogte van alle ins-and-outs. Wel zo handig.

 • Hulp bij implementatie van hard- en/of software

  Naast troubleshooting kunnen onze netwerkspecialisten ook helpen bij de implementatie van nieuwe hard- of software. Denk aan het in gebruik nemen van nieuwe Chromebooks of digiborden, of het overstappen naar werken in de cloud.

 • Detachering

  Deze structurele inzet van een netwerkspecialist zetten we vaak in op bestuursniveau. Zo kan een bestuur een of meerdere dagen per week beschikken over een goed gekwalificeerde netwerkspecialist. Deze kan zijn tijd nuttig verdelen over meerdere scholen en op locatie ondersteunen bij technische vraagstukken. Doortastend verhelpen we elk probleem met jouw netwerk, hard- en software en randapparatuur (zoals printers, scanners en accesspoints) en zorgen we ervoor dat jouw IT-omgeving blijft draaien.

 • Uitval ICT-coördinator

  Valt er een ICT-coördinator uit om welke reden dan ook? Ook dan kunnen we snel in actie komen en een netwerkspecialist beschikbaar stellen. Ligt het zwaartepunt van je ICT-coördinator meer op de onderwijsinhoudelijke kant? Geen probleem. Ook onze onderwijsadviseurs ondersteunen op afroep of structureel. Zo houden je eigen collega’s meer tijd over voor onderwijs.

Adviesgesprek aanvragen Netwerkspecialist

Ontzorg ICT op jouw school. Zorg dat de apparatuur altijd werkt en iedereen de mogelijkheden van ICT optimaal kan benutten met een netwerkspecialist.

Plan een gesprek in

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico