Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.
Ons proces

Communiceren

Krachtig profileren en communiceren

Moderne scholen willen zich op een overtuigende manier laten zien aan de buitenwereld. Daarnaast hebben ze veel informatie om te delen, zowel intern als extern. Het is een flinke opgave om dat allemaal te overzien en beheren. Daarom bieden wij toegankelijke oplossingen die we speciaal voor het onderwijs hebben ontwikkeld. Voor een krachtige presentatie en profilering van je school, maar ook voor effectieve communicatie met leerlingen, (potentiële) ouders en medewerkers.

Proces

Samenwerken voor het beste resultaat

Hoe laat je als school overtuigend zien dat je er bent en waar je voor staat? Hoe communiceer je effectief met (potentiële) ouders en leerlingen? We helpen je hierbij, van begin tot eind. In samenwerking met onze partnerbureau's ondersteunen wij jouw school met alles wat hierbij komt kijken. We helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe visuele identiteit en bijpassende strategie. Van concept tot en met realisatie. En als je wilt, inclusief doorvertaling naar een Schoolwebsite, Schoolintranet, Infoscherm en Klasbord Ouderapp. Hoe dit er in de praktijk uitziet? We leggen het je graag uit door middel van een helder stappenplan.

Identiteit & Strategie
1

Identiteit & Strategie

We beginnen met de eerste stap: het bepalen van de identiteit en strategie.

Deze stap is in samenwerkingsverband met PlusPunt. Heutink ICT PlusPunt zijn gespecialiseerd in rebranding- en restyling van jouw visuele identiteit in het onderwijs. Wat zijn de kernwaarden en welke strategie hoort hierbij? Deze worden vervolgens uitgewerkt en in kaart gebracht. Dan volgt de conceptfase. In deze fase gaan we aan de slag met het beleidsmerk, de uitwerking van een logo en de communicatielijnen worden bepaald. Meer weten over PlusPunt?

Bekijk de digitale brochure van PlusPunt.

Middelenfase
2

Middelenfase

In deze fase komt Heutink ICT in beeld. We gaan aan de slag met de communicatieoplossingen die passen bij jullie strategie en wensen. Wij helpen je met de technische huisstijldragers zoals Schoolwebsite, Schoolgids en Infoscherm. We nemen niet alleen de online middelen mee, maar ook de offline communicatie. Hierbij kun je denken aan offline huisstijldragers zoals drukwerk, buitenreclame of promotiemateriaal die aansluiten bij de kernwaarden van de onderwijsinstellingen.

Realisatie
3

Realisatie

We starten met de realisatie van de middelen. We ontwikkelen bijvoorbeeld Schoolwebsite, richten Intranet in en zorgen we ervoor dat alles gereed is voor jullie Infoscherm. In deze fase zorgen we ook voor de juiste verbindingen van de communicatieoplossingen.

Nazorg
4

Nazorg

De laatste, maar zeker ook een hele belangrijk stap, is de nazorg. We bewaken samen de gemaakte strategie. We zorgen ervoor dat alle oplossingen goed blijven (samen)werken.

Schoolintranet

Schoolintranet is dé verbindende factor. Je creëert één centraal platform voor alle medewerkers. Het is de werkomgeving die overzicht en samenhang biedt in alle Office 365- en Google Workspace for Education-applicaties. Zo zorg je dat je iedereen bereikt en up-to-date houdt. Of je Schoolintranet nu combineert met Microsoft of met Google, je kunt gebruik maken van veel handige features, zoals nieuwsberichten publiceren, het smoelenboek, ons kenniscentrum en organisatiecentrum. Bij de implementatie gaan wij te werk volgens een helder stappenplan. Meer weten?

Alle communicatie met elkaar verbonden

Onze communicatieoplossingen werken perfect met elkaar samen. Zo zet je in één keer een totaaloplossing neer. Je profiteert dan optimaal van de mogelijkheden die we bieden. Schoolwebsite werkt bijvoorbeeld heel goed samen met Schoolgids en Infoscherm. Het verbinden van deze oplossingen gebeurt op een veilige en eenvoudige manier. Wij helpen je hierbij!

Ben je hier als school (nog) niet aan toe? Kies dan alleen de oplossing(en) die je nu nodig hebt. Elke oplossing kan ook prima op zichzelf staan. Jij bepaalt hoe jouw school informatie deelt op welk moment, met welke ontvangers én op welke manier. En wij zorgen ervoor dat het allemaal veilig, makkelijk en AVG-proof is.

Communicatie oplossingen

Compleet om als school goed te kunnen communiceren

Toch op zoek naar een andere soort oplossing?

Leren

Alles wat je nodig hebt om onderwijs met ICT te organiseren en faciliteren.

Bekijk oplossing

Werken

Alles wat je nodig hebt om binnen de school of stichting je werk goed te kunnen organiseren.

Bekijk oplossing

Beheren

Alles wat je nodig hebt om je ICT-omgeving, gebruikers en -apparaten op een veilige manier (zelf) te beheren.

Bekijk oplossing

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico