Ga terug
Predia touchscreens en andere hardware
Als jij op school prettig wilt werken met ICT, heb je een goede basis nodig. Met touchscreens, digiborden, devices en oplossingen voor opbergen en opladen. En natuurlijk de infrastructuur en connectiviteit om je ICT-oplossingen optimaal te laten werken.

Werken bij Heutink ICT

Heutink ICT is waar onderwijs en ICT bij elkaar komen. Wil jij in een inspirerende omgeving bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? In de video hiernaast zie je hoe dat werkt – en vooral ook hoe tof het is!

Bekijk vacatures

Meer tijd voor onderwijs

Heutink ICT is samen met Winvision en Previder onderdeel van Odin Groep. Heutink ICT voorziet het primair onderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers.

Samen aan de slag
Samen met onze onderwijspartners Heutink en Reinders zetten we de schouders eronder. In een informele, nuchtere sfeer met volop kansen om door te groeien.

Jouw instap

Wanneer maakt ICT onderwijs beter en leuker? Als het scholen mogelijkheden biedt die ze anders niet zouden hebben. Als leraren en leerlingen er fluitend mee kunnen werken. En als het extra (onderwijs)tijd oplevert. Daar gaan we voor bij Heutink ICT. Ga je mee?

 • 1

  Student? De ideale start

  Studeer je nog maar loop je al druk te denken over wat je straks gaat doen? Ontdek wat er allemaal mogelijk is bij Heutink ICT en maak een vliegende start
 • 2

  Jong talent? Kom verder

  Wil jij als jonge hond werken op een plek waar je echt stappen kunt maken? Bij Heutink ICT krijg je alle ruimte om verder te komen
 • 3

  Ervaren? Blijf groeien

  Wil jij je kennis en ervaring inzetten in een omgeving waar ze perfect tot hun recht komen – en waar jij je blijft ontwikkelen als professional? Welkom!

Onze mensen

Als jij bij Heutink ICT komt werken, word je onderdeel van een uniek team van ruim 130 enthousiaste techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Daarbinnen zijn er twee functies die we hier graag even in de spotlight zetten. Om onze groei bij te benen, hebben we regelmatig Servicedeskmedewerkers en Netwerkspecialisten nodig.

 • Servicedeskmedewerker: lees hier waarom werken op onze Servicedesk zo lekker afwisselend is
 • Netwerkspecialist: lees hier waarom je bij ons als Netwerkspecialist beter uit de verf komt

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste experts op het snijvlak van onderwijs en ICT. Samen met scholen werken wij aan ICT-oplossingen die bijdragen aan het leerproces en leraren en medewerkers helpen in hun dagelijks werk. Met scholen die ons als partner kiezen, bouwen wij bewust een relatie op. Want alleen zo kunnen we de best mogelijke diensten leveren.

Benieuwd naar je toekomstige collega's?

Lees de verhalen van onze collega's

1 oktober Nieuwsberichten

Harbert-Jan over zijn werk als IT Engineer Operations

Sinds begin vorig jaar werkt Harbert-Jan Dinkla (54) bij Heutink ICT als IT Engineer bij het team Operations. Zelf is hij trouwens niet zo van de Engelse termen. "Natuurlijk, in de IT ontkom je af en toe niet aan Engels. Maar noem mij maar gewoon systeembeheerder, dat is wat ik doe." Maar wat doet hij dan precies? We vroegen het hem!

Bericht lezen
13 juli Nieuwsberichten

Sander Rietjens: "Passie voor het onderwijs zit bij mij in de genen"

Sander werkte 14 jaar bij Heutink ICT toen hij bij ons weg ging. Na een korte uitstap bij een ander IT bedrijf bleef de passie voor het onderwijs kriebelen. “Het zit volgens mij bij mij in de genen. Veel van mijn familieleden zitten in het onderwijs en ik heb ervaren dat dit voor mij dé branche is waar ik graag voor werk. Want hoe mooi is het om met techniek bezig te zijn en daarmee kinderen optimaal te laten leren?” Inmiddels werkt Sander alweer twee jaar als teamleider van het projectbureau.

Bericht lezen
11 februari Nieuwsberichten

De post-hbo opleiding voor ICT-coaches bestaat 15 jaar!

Hoera! De langstlopende post-hbo opleiding voor ICT-coaches van ons land bestaat 15 jaar. Henk Heurter, onderwijsadviseur bij Heutink ICT, stond aan de wieg van de opleiding en is al die jaren nauw betrokken geweest als docent en coördinator. De hoogste tijd om Henk in het zonnetje te zetten met een interview.

Bericht lezen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico