Ga terug
Een ideaal vertrekpunt met de Securityscan Normenkader
Waar sta je op dit moment precies ten opzichte van het normenkader? Met deze uitgebreide scan brengen onze specialisten alles in kaart.
Terug naar overzicht

“Fijn dat ik kon doorgroeien naar accountmanagement”

Marjolein ten Dam kwam in 2016 bij Heutink ICT in dienst als medewerker op de verkoop binnendienst. Inmiddels is ze bezig binnen ons bedrijf een mooie stap te zetten naar de functie van accountmanager.

Waarom deze stap?

“Bij verkoop binnendienst heb ik het altijd heel erg naar mijn zin gehad. Die baan paste de afgelopen jaren ook goed bij de drukte die ik thuis had, met een gezin met jonge kinderen. Maar naarmate de kids groter werden en ik weer wat meer ruimte kreeg, vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging: een functie als accountmanager. Ik ben toen met mijn leidinggevende in gesprek gegaan en die was enthousiast. Op dat moment was er nog geen vacature voor een accountmanager, maar in samenspraak met de teamleider van de accountmanagers is er wel een ontwikkeltraject voor me uitgestippeld, met duidelijke stappen en tussendoelen. Af en toe kon ik ook meedraaien en meekijken met accountmanagers, om er meer gevoel bij te krijgen. Daar heb ik op een gegeven moment ook een dag in de week voor gekregen. Zo kon ik zorgen dat ik er helemaal klaar voor zou zijn zodra er een functie vrij zou komen.”

Waarom wilde je eigenlijk zo graag accountmanager worden?

“Die functie heeft me altijd getrokken, dat heb ik in het verleden in beoordelingsgesprekken ook al wel aangegeven. Vooral de combinatie van commercie en relatiebeheer spreekt me enorm aan. Op verkoop binnendienst heb je natuurlijk ook contact met klanten, maar als accountmanager krijgt dat een andere dimensie. Deze stap geeft me de mogelijkheid om me daarin verder te ontplooien. Bovendien krijg ik meer verantwoordelijkheid, dat is ook iets waar ik energie uit haal.”

Blij met Heutink ICT als werkgever?

“Jazeker. Ik vind het geweldig hoe ze mij naar deze functie toe hebben begeleid, zelfs toen er nog geen vacature was. Dat zie ik als een blijk van waardering en vertrouwen. Ze hebben ook echt hun best gedaan om me gemotiveerd te houden toen het nog niet zover was. Ik heb het bij Heutink ICT sowieso heel goed naar mijn zin. Wat me vooral aanspreekt, is de warme sfeer, in alle lagen van de organisatie. Er is natuurlijk wel hiërarchie, maar dat voel je niet zo. Deuren staan open en iedereen is heel behulpzaam. En als moeder van drie schoolgaande kinderen vind ik het ook mooi om te werken voor een bedrijf dat scholen helpt het onderwijs beter te maken.”

Ga met ons in gesprek

Wil jij weten hoe het is om bij Heutink ICT te werken? Onze Recruiter Elien vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Stuur Elien een e-mail

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico