Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar Home

Voortgezet Onderwijs

Wilt u in het Voortgezet Onderwijs de mogelijkheden van ICT optimaal benutten? Heutink ICT biedt de middelen én de expertise die u nodig heeft.

ICT-oplossingen voor het VO

Onderwijs interactiever maken? Beter samenwerken en communiceren? Met een compleet aanbod aan producten en diensten helpt Heutink ICT u de vele mogelijkheden van ICT te benutten. Op de manier die past bij uw school en uw visie – dus zeker doeltreffend.

Presentatiemiddelen

Interactief lesgeven en samenwerken

Interactieve presentatiemiddelen kunnen onderwijs boeiender, uitdagender en interactiever maken. Wij bieden op dit gebied alles wat een school nodig zou kunnen hebben, van touchscreens tot (interactieve) beamers met projectieborden.

Veiligheid & identiteitsmanagement

Gegevens veilig beheren

De veiligheid van data binnen uw schoolheeft voor ons de hoogste prioriteit. In de ICT-omgeving van uw school(bestuur) is het beheer van identiteiten en toegang van medewerkers daarbij een belangrijk issue. Met ons Identity Governance Administration en AVG & Privacy dashboard heeft u de zekerheid dat uw school aan alle eisen voldoet.

De digitale werkomgeving

Altijd, overal, met elk apparaat kunnen werken

In het Voortgezet Onderwijs is steeds meer behoefte aan plaats- en tijdsonafhankelijk samenwerken. Niet alleen op school maar ook op bestuursniveau. Wij bieden het complete antwoord, met ons online communicatieportaal SchoolIntranet.

Het Heutink ICT & Digitalisering-boek

In het boek vindt u praktische ICT-oplossingen waar u direct mee aan de slag kunt. Wilt u het boek helemaal lezen? Vink dan de optie aan om een afspraak te maken. Wij komen dit gratis boek dan persoonlijk bij u brengen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen op ICT-gebied volgen elkaar razendsnel op. Ook in het onderwijs. Wij verzamelen de meest actuele en interessante updates voor je in onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent. Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.