Ga terug
MOO: dè nieuwe educatieve suite voor het onderwijs
Slimme tools die alles bieden wat het onderwijs nodig heeft. Veilig, makkelijk en vertrouwd. Zodat jij meer tijd overhoudt voor onderwijs.

Voortgezet onderwijs

ICT-oplossingen

Wil je stappen zetten op ICT-gebied in het voortgezet onderwijs? Mogen de lessen interactiever? Wil je slim samenwerken en communiceren? Met een compleet aanbod aan producten en diensten zorgen we ervoor dat jij alle ICT-mogelijkheden optimaal benut. Van interactief lesgeven tot altijd een stabiele verbinding. Van jouw gegevens veilig beheren tot slim en efficiënt communiceren. Wij helpen je écht verder. Op de manier die past bij jouw school en jouw visie. Zeker doeltreffend! Wil jij onze nieuwe Scholingsgids downloaden? Kijk dan hier.

Adviesgesprek aanvragen

Advies & training

Alle ICT-oplossingen worden pas optimaal benut als jouw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben. Hoe breng je dit in kaart? Welke ICT-oplossingen zet je in? Wij bieden de middelen én de expertise. Meer over advies & training

ICT-omgeving & beheer

Het beheren van de ICT-omgeving, ICT-oplossingen en álle apparaten kost veel tijd. Wat heeft jouw school nodig? Welke ICT-oplossingen en integraties zijn er allemaal mogelijk? We laten het je graag zien en geven advies.
Meer over ICT-omgeving & beheer

Security & Privacy

Onze hoogste prioriteit? Dat is de veiligheid van de data binnen jouw school. In de ICT-omgeving van je school(bestuur) is het beheer van identiteiten en toegang van medewerkers een belangrijk issue. Meer over Security & Privacy

Interactief & uitdagend

Interactieve presentatieoplossingen

Interactieve presentatiemiddelen maken onderwijs boeiender, uitdagender en interactiever. Je houdt je leerlingen nóg beter bij de les. Bijvoorbeeld: jij stelt vragen die je leerlingen met hun eigen device beantwoorden. Handig toch? Wij bieden alles wat jij als school nodig hebt. Van touchscreens tot (interactieve) beamers met projectieborden. En je kunt kiezen uit de slimste accessoires om de oplossing compleet te maken.

Ontdek meer

Chromebooks, laptops & tablets

Devices

Chromebooks, laptops en tablets. Devices zijn niet meer weg te denken in het voortgezet onderwijs. En er is veel keuze. Hoe kies je dan de juiste devices die passen bij jouw onderwijs? Hoe ga je deze inzetten én beheren? Onze accountmanagers helpen je. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden. En naar welke devices passen bij jouw school. Ook zorgen we ervoor dat alle medewerkers ermee kunnen werken. Daarnaast bieden we je de juiste opbergmethode voor alle devices. Wel zo handig! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Ontdek onze devices

STEAM met Techlab en makerspace

Wil je leerlingen kennis laten maken met de nieuwste technologieën? Laat ons jouw technieklokalen vernieuwen. We creëren plek waar de ontwikkeling wordt gestimuleerd. En waar leerlingen écht uitgedaagd worden door bijvoorbeeld 3D-printen, lasersnijden en virtual reality.

Ontdek nieuwe technologieën

Klanten over ons

4 mei Klantcases

Klantcase: OOZ

OOZ wil altijd kunnen beschikken over een stabiele, werkende en gebruikersvriendelijke ICT-omgeving voor medewerkers en leerlingen. Naast het uitvoeren van technisch beheer helpen wij het bestuur met bijvoorbeeld de professionalisering van leerkrachten en het vorm geven aan het thema digitale geletterdheid.

Bericht lezen
15 maart Klantcases

Het Stedelijk Gymnasium ondergaat op ICT-gebied een grondige metamorfose

Het Stedelijk Gymnasium van ‘s-Hertogenbosch ondergaat op ICT-gebied een grondige metamorfose, waarin Heutink ICT een belangrijke rol mag spelen. Het gebeurt allemaal op initiatief van een ICT-commissie van vier personen: Victor van der Wielen (conrector), Wim Heijzelaar (ICT-coördinator), Oebele Riemersma (systeembeheerder) en Jochum van Weert (informaticadocent). We spraken met de twee eerstgenoemden.

Bericht lezen
8 maart Klantcases

Het DaCapo College greep de verhuizing aan als kans voor vernieuwing

Het DaCapo College in Sittard-Geleen voegde dit jaar vier vestigingen samen op één nieuwe locatie. Een deel van de bestaande ICT werd meeverhuisd, maar er werd ook geïnvesteerd in vernieuwing en uitbreiding. We vroegen Maurice Groten, voorzitter van het College van Bestuur van het DaCapo College, om een toelichting op de gemaakte keuzes.


Bericht lezen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico