Ga terug
Van wishful thinking naar whizzful learning
Wil jij meer weten over al onze activiteiten en leuke prijzen die we hebben rond ons 25 jarig jubileum? Bekijk ze op onze website.

Voortgezet onderwijs

ICT-oplossingen

Wil je stappen zetten op ICT-gebied in het voortgezet onderwijs? Mogen de lessen interactiever? Wil je slim samenwerken en communiceren? Met een compleet aanbod aan producten en diensten zorgen we ervoor dat jij alle ICT-mogelijkheden optimaal benut. Van interactief lesgeven tot altijd een stabiele verbinding. Van jouw gegevens veilig beheren tot slim en efficiënt communiceren. Wij helpen je écht verder. Op de manier die past bij jouw school en jouw visie. Zeker doeltreffend! Wil jij onze nieuwe Scholingsgids downloaden? Kijk dan hier.

Adviesgesprek aanvragen

Professionalisering & digitale geletterdheid

Alle ICT-oplossingen worden pas optimaal benut als jouw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben. Hoe breng je dit in kaart? Welke ICT-oplossingen zet je in? Wij bieden de middelen én de expertise.
Lees meer.

Advies, implementatie en beheer

Het beheren van de ICT-omgeving, ICT-oplossingen en álle apparaten kost veel tijd. Wat heeft jouw school nodig? Welke ICT-oplossingen en integraties zijn er allemaal mogelijk? We laten het je graag zien en geven advies.
Lees meer.

Privacy & Security

Onze hoogste prioriteit? Dat is de veiligheid van de data binnen jouw school. In de ICT-omgeving van je school(bestuur) is het beheer van identiteiten en toegang van medewerkers een belangrijk issue.
Lees meer.

Interactief & uitdagend

Interactieve presentatieoplossingen

Interactieve presentatiemiddelen maken onderwijs boeiender, uitdagender en interactiever. Je houdt je leerlingen nóg beter bij de les. Bijvoorbeeld: jij stelt vragen die je leerlingen met hun eigen device beantwoorden. Handig toch? Wij bieden alles wat jij als school nodig hebt. Van touchscreens tot (interactieve) beamers met projectieborden. En je kunt kiezen uit de slimste accessoires om de oplossing compleet te maken.

Ontdek meer

Chromebooks, laptops & tablets

Devices

Chromebooks, laptops en tablets. Devices zijn niet meer weg te denken in het voortgezet onderwijs. En er is veel keuze. Hoe kies je dan de juiste devices die passen bij jouw onderwijs? Hoe ga je deze inzetten én beheren? Onze accountmanagers helpen je. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden. En naar welke devices passen bij jouw school. Ook zorgen we ervoor dat alle medewerkers ermee kunnen werken. Daarnaast bieden we je de juiste opbergmethode voor alle devices. Wel zo handig! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Ontdek onze devices

Onze aanpak voor praktijk- en gespecialiseerd onderwijs

In het praktijkonderwijs (pro) en het gespecialiseerd onderwijs (go) staat de individuele leerling nadrukkelijk centraal. Willen jullie op school ook elke leerling maximale aandacht kunnen geven, zonder tijd te verliezen aan allerlei vraagstukken rond ICT? Reken dan op Heutink ICT. Voor een totaalpakket van visie tot ICT-infrastructuur en van implementatie tot volledig beheer.

Naar de aanpak
Moo Suite

Dé digitale leer- en werkomgeving

De MOO Suite is onze toonaangevende digitale leer- en werkomgeving. Hier komen alle applicaties bij elkaar in een overzichtelijk startportaal. De MOO Suite biedt controle over de devices in de klas en voorziet in efficiënt devicebeheer. Bovendien is er een naadloze aansluiting met leerlingvolgsystemen, HR-applicaties en platformen als Basispoort, Kennisnet Entree, Google Workspace for Education en Microsoft 365. Diverse communicatietools, waaronder een ouderapp, maken de suite compleet.

Meer over de MOO Suite

STEAM met Techlab en makerspace

Wil je leerlingen kennis laten maken met de nieuwste technologieën? Laat ons jouw technieklokalen vernieuwen. We creëren plek waar de ontwikkeling wordt gestimuleerd. En waar leerlingen écht uitgedaagd worden door bijvoorbeeld 3D-printen, lasersnijden en virtual reality.

Ontdek nieuwe technologieën

Klanten over ons

3 april Klantcases

Klantcase: Stichting LVO

Voor Stichting LVO (25 vo-scholen en ca. 2.900 medewerkers) realiseerde Heutink ICT een overkoepelend intranet voor alle medewerkers en intranetten voor meerdere scholen. Daarnaast verzorgden wij de migratie van data vanuit een private cloud naar de cloud van Microsoft.

Bericht lezen
20 oktober Klantcases

Klantcase: Niftarlake

Guus Dreu heeft als facilitair manager bij het Niftarlake College een uitgebreid takenpakket, van het aansturen van diverse teams tot alles wat nodig is om de gebouwen in de gewenste conditie te houden. Ook inkoop en onderhoud van alles op het gebied van ICT valt onder zijn verantwoordelijkheden. In dat kader begeleidde hij de aanschaf en implementatie van tientallen interactieve Epson laserprojectoren met op maat gemaakte vlakke (Chameleon) whiteboards die Heutink ICT mocht leveren.

Bericht lezen
28 september Klantcases

Klantcase: PrO Hardenberg

PrO Hardenberg is een praktijkschool met 160 leerlingen tussen de 12 en 18 jaar. Heutink ICT richtte voor hen een volledige cloudomgeving in op basis van Microsoft 365 en de MOO Suite, leverde de hardware en begeleidde de optimale inzet van al die middelen in de dagelijkse lespraktijk.

Bericht lezen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico